Hjem >> Outdoor gear >> Termoflasker og drikkedunke

Termoflasker og drikkedunke

Termoflasker i god kvalitet - læs mere her

Som du kan se i vores udvalg har vi hovedsagligt termoflasker fra Stanley og Primus. Grunden er, at disse termoflasker lever op til de høje krav vi har til vores sortiment.

Termoflasker der er testet af kendere

Med kendere mener vi outdoor folk i form af håndværkere over campister til soldater. Stanley termokander er i absolut særklasse når det handler om at holde din kaffe, suppe eller røde pølser varme. Termoflasker skal dels kunne holde på varmen, men også være rubuste i deres konstruktion. Hvis din termokande ikke er tilpas robust risikere du at den indvendige belægning sprænges hvis du taber din termekande. Her er termoflasker fra Stanley ganske robuste og testet af hverdagen så at sige. Så du kan roligt investere i en termoflaske fra Stanley eller Primus. Så er du sikker på at kvaliteten er i top.

Forvarm din termoflaske

Hvis du gerne vil have at din kaffe holdes varm så længe som muligt, kan vi anbefale at du forvarmer din termoflaske med kogende vand. Lad vandet stå i termoflasken i nogle minutter og hæld derefter vandet ud og kaffen i. På denne måde undgår du at termoflasken er kold indvendig når du hælder kaffen op hvilket ellers kan sænke temperaturen lidt.

Termokrus

Er en termoflaske lige i overkanten og har du blot brug for en enkelt kvalitetskop, der kan holde din kaffe eller the varm på de kortere ture så er vores udvalg af termokrus måske noget for dig. Ligesom med vores udvalg af termokander er vores termokopper i god kvalitet og fremragende til at holde på varmen. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig i din handel og sikre at du får netop den termoflaske der passer til dine behov.

Ekstra tip: Røde pølser i termoflasken

Som et lille ekstra tip kan vi anbefale at prøve at smide et par røde pølser i termoflasken sammen med kogende vand. På den måde har du gode varme pølser med når sulten melder sig på fisketuren eller trekking turen gennem skoven. God appetit ;)

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation