Hjem >> Outdoor gear >> Telte >> Letvægtstelt

Letvægtstelt

Læs mere om letvægtstelte

Et godt letvægtstelt er afgørende for din trekkingtur. Så simpelt kan det siges.

Når du er på farten som backpacker er det vigtigt at du har et letvægtstelt som kan modstå de strabadser som din tur byder på. Efter en hel dag på smalle stiger eller ufremkommeligt terræn er det vigtigt at din lejer kan danne rammen om din restitution. I den forbindelse er et godt letvægtstelt guld værd.

Hvis dit trekking telt er i god kvalitet, bliver alle de opgaver der er forbundet med at slå lejer for natten væsentligt nemmere. Det er vigtigt at dit letvægtstelt er let at stille op samtidigt med, at du kan være sikker på, at det er bliver hvor det er. Hvis du overnatter i det skotske højland eller de franske alper er det vigtigt at teltet ikke rives væk af vinden eller dugen revner pga. de hårde vindstød. Derfor skal du vælge et letvægtstelt som dels er skabt i solide materialer og har en god fæstning i form af barduner og pløkker så du trygt kan gå til ro efter en lang dag på farten.

På grund af det hårde terræn stiller trekking store krav til udstyret. De krav forstår og anerkender vi fuldt ud. Derfor har vi valgt en række lette trekking-telte, som indfrier forventningerne om vægt, pakkestørrelse og materiale.

Alle letvægtstelte er fremstillet i lette og slidstærke materialer som gør teltduen både vandtæt, vindtæt og robust. I Campingsalg.dk’s sortiment af letvægtsudstyr finder du også speciel designede liggeunderlag og soveposer. Disse former for udstyr er også fremstillet på baggrund af trekkers præferencer.

Tip: Hvis dit letvægtstelt er vådt efter en nat med regn, men du er nødt til at pakke det ned for at komme videre, så kan du med fordel "hænge det til tørre" på din rygsæk når solen igen kommer frem. Når du vandre med dit våde telt på rygsækken, giver du solen og vinden mulighed for at tørre dit telt mens du trekker.

På den måde bliver dit letvægtstelt ikke jordslået og klamt i posen, men er tørt og friskt når du skal opstille det igen om aften. Brug evt. et par barduner til at binde teltet dug til din rygsæk så du er sikker på det ikke flyver nogen steder.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation