Hjem >> Outdoor gear >> Telte >> Festivaltelt

Festivaltelt

Læs mere om festivaltelte

Skal du på festival i år?? Feeedt! Se her vores store udvalg af festivaltelte.

Vi har et festivaltelt til enhver smag, når der skal camperes for sjov! Selvom du er nybegynder i campinglivet, behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet og funktion i jagten på overkommelige priser.

Easy Camp forstår, at mange ofte forsøger at finde et festivaltelt til en rimelig pris. Teltet skal være et komfortabelt og sikkert feriehjem til festivallen. Prøv de populære Pop-up Carnival telte. Festivalteltene er hurtige at sætte op. Kræver ingen forberedelse eller særlige skills. Åben posen og wupti, på 5 sekunder er teltet rejst. Ja, det lyder måske for godt til at være sandt. Men med de nye Pop-up telte fra Easy Camp er lejren rejst på et øjeblik og så er der mere tid til at koncentrere sig om det vigtige - musik og øller :)

Prøv også et af de øvrige festival telte, som også er nemme at rejse. Alle telte er også nemme at pakke ned efter brug. Festival teltene har sovepladser fra 2 til 4 personer. Sæt kulør på festivallen med et festival telt!

Tip: Når du skal finde dit festivaltelt, så husk at vælge en robust model. De fleste der har været på festival ved, at fulde folk kan være meget slidsomme for festivaltelte. Vælg derfor en robust model som kan modstå fulderikker med balanceproblemer og ligende festivalfænomener. Sæt evt. nogle selvlysende barduner på teltet så fulderikkerne i det mindste kan se "snubletrådene" :)

God festival.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation