Hjem >> Outdoor gear >> Telte >> Familietelt

Familietelt

Læs mere om familietelte

Der er intet så hyggeligt som når familien samles og teltferien venter forude. En ferie i familietelt er for mange familier essensen af campinglivets glæder - en ferieform der gør det muligt at komme tæt på naturen, nyde hinandens selskab og stemningen på campingpladsen til en rimelig pris.

Med et bredt udvalg af større familietelte er vi overbevidste om, at du finder dit næste familietelt her. Campingsalg.dk har telte til den lille familie, som er på camping første gang. Til din første campingferie ønsker du formentlig en ”basis pakke”, som kun indeholder det allermest nødvendige. Her kan du med fordel søge blandt vores mindre familietelte der har 2 til 4 sovepladser.

Du finder også soveposer, liggeunderlag og mindre campingmøbler her i shoppen. Er du en berejst familie har du måske behov for et større familietelt. I Campingsalg.dk's store udvalg af luksustelte er moderne komfort og udstyr samt en god indretning førsteprioritet. Ingredienser der er med til at gøre din ferie vellykket. Nok er det camping og teltferie, men glem alt om våde teltduge og dårligt indeklima, for i de store og velindrettede luksus familietelte finder I alt, hvad familien har brug for til en god ferie.

Tip: Bring familien tættere sammen med familieteltet. Når et familietelt skal stilles op er det ofte en opgave, der tilfalder mor og far, men sådan behøver det ikke at være. Det er en rigtig god ide at inddrage ungerne i opstillingen af teltet. Det er en god måde at samle familien om et fælles projekt - og det er en hyggelig måde at skyde familieferien igang på.

God fornøjelse.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation