Hjem >> Outdoor gear >> Telte >> Børnetelt

Børnetelt

Læs mere om børnetelte og legetelte

Leg i haven bliver nu endnu sjovere med et farverigt og børnevenligt børnetelt fra Easy Camp. Vælg imellem Pop-up teltene som åbnes og foldes ud på blot 5 sekunder. Eller et festlige Tipi legetelt som indbyder til sjov leg i haven. De fantastiske Pop-up børnetelte med to sovepladser rejser sig selv, og ungerne vil elske det!

Lyn bæretasken op, tag teltet ud, og lad det integrerede Frame System folde sig ud. Du behøver ikke at samle og indsætte stænger. Men husk lige at pløkke Antic fast mod vinden ved hjælp af de medfølgende barduner og pløkker. Pop-op børneteltene kan med fordel slås op i børneværelset. Undgå blot at fastsætte teltet med pløkker :). Teltet kan stå af sig selv indendørs.

I Tipi legeteltene er der rig mulighed for at slå fantasien løs. Børnelege som "Cowboy og indianer" bliver rigtig sjov i en ægte tipi. Tipien kan også bruges som opholdssted i haven og som rummelig bolig på campingpladsen eller på festival. Med kun én midterstang er disse firepersoners telte nemme at rejse. Mange barduner og et sekskantet gulv sikrer stabilitet.

Vi har derfor et velassorteret udvalg af farverige & Praktiske Børnetelte.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation