Hjem >> Outdoor gear >> Telte

Telte

Et telt vækker minder

En af livets helt store glæder er teltferie. Ferie i telt er en ferieform der gør det muligt at komme tæt på naturen og nyde familiens nærvær. Campingferie i telt bliver stadig mere og mere populært. Måske fordi der efterhånden er mange gode og funktionelle billige telte på markedet. Teltene fås i mange størrelser og udformninger, og her på siden har vi lidt af det hele. Og selvfølgelig til en fornuftig pris.

Telt salg til den lille familie, som er på camping første gang, er en sand fornøjelse, fordi vi her for alvor ser børnenes forventningsglæde. Eller telte til den campingvante familie, som ofte tager afsted på camping år efter år. Til begge typer af familier kan vi anbefale et Outwell telt, som opfylder den moderne families krav og forventninger til camping i det fri. Alle Outwell familie telte er udviklet med henblik på at skabe god komfort, når familien er på tur. Outwell telte er udstyret med detaljer som for eksempel selvlysende barduner, tapede sømme og vaskbare gulvtæpper. Festival telte er populære. Hos Campingsalg.dk finder du et perfekt telt som indfrier dine ønsker til sjov og nem camping.

Billige telte til børn og unge har Campingsalg.dk naturligvis også i sortimentet. Leg i haven bliver nu endnu sjovere med de farverige og børnevenlige telte fra Easy Camp. Vælg imellem Pop-up teltene som åbnes og foldes ud på blot 5 sekunder. Eller de festlige Tipi telte som indbyder til sjov leg i haven. Teltene kan også bruges af unge, som overnatter af hinanden eller ved deltagelse på festival.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation