Hjem >> Outdoor gear >> Stormkøkken

Stormkøkken

Stormkøkken til alle vejrforhold

Hos Campingsalg.dk finder du et stort udvalg af stormkøkken til alverdens vejrforhold. Når du skal finde et stormkøkken, er det vigtigt at du overvejer hvilke omstændigheder du skal bruge stormkøkkenet. Hvis du vil campere eller vandre i stormfulde omgivelser som eksempelvis nær bjerge eller havet, er det vigtigt at du vælger et stormkøkken som evt. har afskærmning der kan holde læ for vinden, når du laver mad.

Skal du derimod vandre langt, men i knapt så vindblæste områder, har mere brug for at dit stormkøkken ikke vejer eller fylder for meget. Det kan det være en god ide at vælge et mindre blus med skruemontering som sørger for at blus og gryde/kande ikke kan falde af hinanden. Du kan finde blus med gevind i vores udvalg af gas -og sprit blus.

Stormkøkken skal være let at rengøre

Hvis du skal afsted med rygsækken og backpacke dig vejen frem kan vand og rengøringsmidler være en sparsom affærer. Derfor er det en god ide, at vælge et stormkøkken som har en belægning der er nem at rengøre, så du let og hurtigt kan rengøre stormkøkkenet efter brug, uden at du enten mister store dele af din vandforsyning, eller skal slæbe mange liter med dig på vejen.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation