Hjem >> Outdoor gear >> Soveposer

Soveposer

Soveposer fra kendte producenter

Hvis du leder efter gode soveposer i top kvalitet, så er du landet det rette sted. Hos Campingsalg.dk har vi lagt os i selen for at skabe et sortiment af soveposer, som lever op til de høje krav, som vi ved vores kunder med rette har.

Valg af sovepose

Der er ikke noget værre end at ligge søvnløs i den fri natur, fordi soveposen enten er for varm eller for kold. Derfor har vi sammensat vores udvalg, så der er soveposer til ethvert klima. Hvis du gerne vil trekke i kolde omgivelser hvor nattemperaturen hurtigt kommer et godt stykke under 0 punktet, så skal du vælge en sovepose, der er velisoleret og kan holde dig varm natten igen. Hvis du derimod har pakket rygsækken med kurs sydpå kan en mere luftig sovepose varmt anbefales.

Du kan faktisk risikere at blive syg, hvis din sovepose er for varm. Det lyder tosset, men grunden er, at hvis du ligger og sveder natten igennem, bliver dit tøj fugtigt og så kan du blive udsat for unødvendig kulde i de tidlige morgentimer hvor temperaturen ofte er lavest. Det er således vigtigt at du overveje omstændighederne nøje, inden du vælger din nye sovepose.

Vi har et spændende udvalg af luksuriøse soveposer fra CampForever, Easycamp, Haglöfs, Outwell, Robens og Wolf Camper, som hver især sætter komfort og kvalitet i højsædet. Så du kan roligt gå på opdagelse i udvalget. Soveposerne er udviklet med omtanke for det enkelte friluftsmenneskes behov for en tryg og behagelig soveoplevelse i det fri.

Alle soveposer har særlige egenskaber, der gør hver enkelt sovepose unik. Smart design, attraktiv farvepalet, højre- eller venstrevendt lynlås samt isolering af forskellig slags. Funktionalitet og kvalitet for den eventyrlystne udendørsentusiast. Hvis du er i tvivl om, hvilken sovepose du skal vælge er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og få rådgivning omkring dit valg.

Tip til de kolde nætter i soveposen

Hvis du har spenderet en nat i minus grader i en sovepose, så husker du måske hvor koldt det var at komme i tøjet, da du kom ud af posen. Samtidigt kommer man til at fryse det meste af morgenen, hvis du sover i dit tøj natten igennem, fordi din krop har vænnet sig til det ekstra lag. DERFOR er det en god ide at tage tøjet af, og sove ovenpå dit tøj. Dels giver det dig ekstra forring fra jordens kulde og SAMTIDIGT holder du tøjet varmt, så det er med til at holde dig varm når du hopper i det om morgenen. Sov godt ;)

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation