Hjem >> Outdoor gear >> Rygsække & Tasker

Rygsække & Tasker

Rygsække og tasker i slidstærk kvalitet

Hos Campingsalg.dk finder du et stort udvalg af rygsække og tasker som er velegnede til outdoor brug. Vi har sigtet efter at sammensætte vores sortiment med henblik på at kunne tilbyde dig et velassorteret udvalg af rygsække og tasker, som kan være dig til stor glæde på dine vandreturer eller camping i den dejlige frie natur.

Rygsække der kan modstå naturens luner

Alle der har vandret eller camperet i naturen i længere tid ved, at man er fuldstændigt underlagt af naturens luner. Naturens luner sætter ikke kun dit humør på prøve, men udfordrer også dit udstyr. Derfor er det vigtigt at du vælger en rygsæk eller en taske til outdoor brug, som kan modstå naturens kræfter og holder dit udstyr og tøj tørt. Du kan naturligvis købe et regnslag for at være helt på den sikre side, men mange af vores rygsække har en god resistens mod regn og vind. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du meget velkommen til at rådføre dig med vores kunderservice, som altid står klart med råd og vejledning.

Tip til at holde dit tøj tørt

Hvis du frygter for at dit tøj skal blive vådt enten pga. regn eller fordi det falder ud af kanoen, så er det måske en ide at pakke dit tøj og andre genstande, der ikke må blive våde, i sorte sække. På den måde er det kun din taske, der bliver våd hvis uheldet er ude og samtidigt giver det dig muligheden for at vakuumpakke dit tøj. Sæt en støvsuger til posens åbning, så kan du få plads til lidt ekstra.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation