Hjem >> Outdoor gear >> Knive & Lommeknive

Knive & Lommeknive

Lommeknive og fiskeknive

Her finder du et lækkert udvalg af lommeknive og fiskeknive i rigtig god kvalitet. Hele sortimentet er sammensat af slidstærke knive som er testet af vind, vejr og strabadser af et hav af outdoor entusiaster.

Valg af lommekniv

Når du skal finde en ny lommekniv, vil vi anbefale dig at overveje hvad du skal bruge den til. Hvis du er typen, som har brug for mange forskellige funktioner og ikke kun skal kunne skærer, så er den klassiske røde Vitorinox lommekniv helt bestemt et oplagt valg. Dog kan de mange funktioner være helt overflødige hvis du hovedsageligt har brug for en skarp kvalitetskniv.

Fiskeknive kan bruges til mange ting

Hvis det ER det skarpe blad du har behov for, kan du med fordel vælge en fiskekniv. Her er bladet oftest længere hvilket gør det lettere at skære gennem større/bredere materialer. Samtidigt er bladet, fordi det er længere, lettere at slibe løbende end ved foldeknive. Vær altid opmærksom på, at den danske knivlov også gælder i fritidsbrug, hvorfor vi anbefaler, at du kun har kniven på dig i forbindelse med aktiviteterne og ikke som en fast del af dine accessories.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation