Hjem >> Mærkevarer >> Wecamp® campingudstyr >> Servicesæt - køkkenudstyr

Servicesæt - køkkenudstyr

Læs mere om Wecamp® servicesæt og køkkenudstyr her

Wecamp servicesæt og køkkenudstyr

Hotdogs og skumfiduser er fantastisk, men du ønsker formentlig ikke at spise dem hver aften. Løsningen er ligefor med et godt gaskomfur med et til tre gasblus, hvor maden med lethed kan tilberedes. Gryder og pande hører ethvert køkken til og et campingkøkken er ingen undtagelse. Wecamp har campingudstyr og campingtilbehør, der kan dække dette behov. På det veldækkede campingbord står gerne et flot melamin servicesæt og tilhørende glas af polycarbonat. Melamin sættene fra Wecamp er stort set ubrydelig og har en dejlig glat overflade, der med sin markant lavere vægt gør det ideel til autocampere og campingvogne. Camping service kan være fremstillet af forskellige materialer
  1. Bordservice af melamin eller plast både bestik og tallerkener og drikkeglas er meget velegnet til camping. De er robuste og har en lang holdbarhed. Vi anbefaler imidlertid, at vælge melaminsæt med en stor hårdhed, der ikke vil ridse så hurtigt, fordi der i ridser hurtigt kan ophobes svampe og bakterier.
  2. Aluminium er meget velegnet som et materiale til gryder og kogegrej, fordi varmen fordeler sig hurtigt og dermed kan maden tilberedes hurtigt. Til gengæld vil kopper med varme drikke eller mad serveret på tallerkener fremstillet af aluminium, køle relativt hurtigt ned.
  3. Rustfrit stål og titanium er velegnede materialer til camping bestil og service. Drikkevarer og fødevarer kan holdes forholdsvis varmt og materialet er holdbart og alsidig. Ulempen er, at udstyret bliver tungt og det kan mærkes under transporten.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation