Hjem >> Mærkevarer >> Outwell

Outwell

Læs mere om Outwell telte og soveposer

Oplev udelivet sammen med familien.

Outwell er et dansk teltfirma med base i Give, Danmark. Outwell designer, udvikler og producerer familietelte til Danmark og udlandet. Outwell har store markedsandele på det nationale og internationale teltmarked. Både herhjemme og rundt i hele er Outwell anerkendt for de praktiske og solide familietelte. Med fokus på innovation, moderne design og godt håndværk sikrer Outwell den høje kvalitet i alle telte og i alt udstyr. Akkurat som moderne campingfamilier forventer.

Outwell telte

Teltene appellerer bredt og forstærkes yderligere af en række tilvalg såsom ekstra sovekabiner, køkkentilbygninger, fronttilbygninger med flere. Valget af tilbygning, afhænger af, hvilken telttype, du har valgt. De åbne og lukkede tilbygninger giver teltene den alsidighed, der kræves i dag. Og med god grund. For der er virkelig behov for praktisk komfort, hvis familiecamping skal være en succes. Outwell teltene har højt vandsøjletryg, som sikrer en tør kabine med et behageligt indeklima. Vandsøjletrykket i Outwell teltene er: 3000 mm, 4000 mm, 5000 mm, 6000 mm og 10.000 mm. Teltene er 4-8 personers tele.

Outwell campingudstyr

Udover telte har Outwell også en bred palet af campingudstyr. Praktiske soveposer i Outwell design, brede og tykke liggeunderlag og smarte foldemøbler. Outwell har udviklet den smarte Collaps serie. Disse Collaps produkter er smart køkkenudstyr som kan klappes sammen så de fylder ganske lidt. Køkkenudstyret består af skåle i størrelserne small, medium og large. Si, skærebræt og kedel til kogenden vand. Også spand, vanskebalje og opbevaringsbøtter fås i Collaps. Teltkollektionerne og Collaps er spækket med Outwell DNA og detaljer, som sikrer den fortsatte succes i 2015. Hos Campingsalg.dk har vi valgt at have de mest populære telte fra Outwell. Teltene kan ses i vores 252 m2 store permanente teltudstilling i Slagelse.

Outwell virkeliggør familiens drømme om ferieboligen i naturen.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation