Hjem >> Mærkevarer >> LotusGrill®

LotusGrill®

Læs mere om LotusGrill her

LotusGrill® - the smokeless charcoal grill

LotusGrill International blev etableret i 2010 efter selskabet blev skilt ud fra den kendte virksomhed Lotus og har siden fungeret som selvstændig virksomhed. LotusGrill er verdenspatenteret og markedet vokser konstant med et alsidigt og spændende grill program. Modervirksomheden Lotus er specialister i og har i næsten 50 år produceret køkkenudstyr, køkken elementer, køkkengrej og udstyr til bistro og grill. LotusGrill’s hovedkvarter ved Manheim i Rheinland-Pfalz har et areal på ca. 3.000 kvm, hvor der er kontorer, design studio, produktions faciliteter, showroom og lager. Siden lanceringen af LotusGrill® er eksporten udvidet til 25 lande og virksomheden har modtaget flere prestigefyldte priser blandt andet har LotusGrill® fået den internationale Barbeque Award, Red Dot Design Award og Design Plus Award. LotusGrill udvikler hele tiden på deres produkter og vil lancerer nyheder hvert år i takt med de er klar, foruden fremstilling af særudgaver, der hver gang kun udgives på 2.222 stk. på verdensplan.
LotusGrill® - Den røgfri trækulsgrill
Lotusgrill er som nævnt en prisvindende grill med batteridrevet blæsesystem, der dels sørger for, at grillen er klar til brug efter få minutter og dels anvendes til at styre grillens temperatur med. Grillens ydre bliver aldrig varm, så du kan flytte med grillen, selvom den er tændt op. Den medfølgende taske gør det ekstra nemt at have grillen med overalt. LotusGrill® er designet, så fedt fra kødet ikke drypper ned på kullene, som normalt ville danne sundhedsskadelige stoffer. Derved undgås udviklingen af røg og os under tilberedningen og du har herved en helt ny, sund og komfortabelt måde at grille på. Grill hvor og hvornår du har lyst til det, hjemme på din altan, kolonihave, sommerhus, terrasse, på båd eller camping.
Lotus grillen er klar efter kun 4 minutter!
I grillens indre findes en lukket beholder, der fyldes med ca. 250 gram trækul (model classic), der tændes og ilden reguleres med et integreret, trinløs og batteri drevet ventilationssystem, der hurtigt kan bringe grillen op på den ønskede temperatur. Grillen har dobbelte vægge og det er derfor ikke noget problem at flytte grillen med de bare hænder mens du griller, dens yderside ikke bliver varm. Uden røg og gnister kan du bruge grillen næsten overalt. Skulle grillen ved et uheld vælte, kan der hverken undslippe kul eller gløder, som giver høj sikkerhed ved brug. Med det batteri drevne ventilationssystem kan du let og trinløst regulerer varmen under råvarerne på grillen. Ventilatoren virker som blæsebælg og kan tændes og slukkes efter behov. Se videoen herunder.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation