Hjem >> Mærkevarer >> Granger's

Granger's

Læs mere om Granger's

Granger's udviklede den første miljøvenlige, vandbaserede imprægnering for over 40 år siden, og siden da har de arbejdet hårdt for at reducere påvirkningen af miljøet. Bluesign®. Granger's mener, at uafhængige anbefalinger er den eneste måde man rigtig kan vise sine grønne hensigter på.

Granger's er det første, og hidtil eneste, producent af imprægnering, der er både ISO 14001 certificeret og bluesign® system partner. Bluesign ® er den førende uafhængige standard for miljøvenlige produkter indenfor tekstil industrien. Idéen er at ekskludere alle processer i produktionen, der har en skadelig påvirkning på helbred og miljø. Granger´s bluesign ® godkendte produkter er gennemtestet som en del af godkendelses processen, for at sikre at de er miljømæssig ansvarlige. Alle Granger´s wash-In produkter er samtidig konstrueret til at kunne anvendes ved temperaturer ned til 30 °C, hvorved elforbruget reduceres med op til 40%.

Og fordi Granger´s produkter holder længere, er der mindre behov for at imprægnere tøjet så ofte. Uafhængige tests har også vist, at Granger´s imprægnering er mere langtidsholdbar end deres konkurrenters produkter.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation