Hjem >> Mærkevarer >> Garmin GPS Navigation

Garmin GPS Navigation

Læs om Garmin Navigation til campingferien her

Garmin GPS Navigation

Garmin koncernen er er stor og global virksomhed med kontorer i USA, Europa og Asien. Rundt om på de mange lokationer i verden udføres produktudvikling, til masseproduktion af salgsklare enheder. Design-, produktions-, marketing- og lagerprocesser arbejdes der dagligt med internt, således at virksomheden kan fastholde et højt kvalitetsniveau, samtidigt med at kunne reagere hurtigere på et marked, der altid er i forandring. Som førende leverandør af navigationsudstyr er Garmin forpligtet til at udvikle førsteklassesprodukter til brug inden for bilindustrien, luftfart og skibsfart samt til udendørs- og sports-aktiviteter, som er en vigtig del af vores kunders liv. Hos campingsalg.dk satser vi naturligvis på vores kunder indenfor camping og outdoor dvs navigation til kørsel med campingvogn og autocamper.

Garmin nüvi

Garmin nüvi er højteknologisk navigation, der er let og intuitiv at bruge. nüvi giver særdeles nøjagtige kortdata og sving-for-sving-anvisninger, der lyder, som blev de sagt af en rigtig god ven. En stor og klar skærm giver det fulde overblik over vejen forude. nüvi navigation fås i mange modeller med funktioner, der passer til ethvert behov. Her i webshoppen har vi valgt en af de mest populære modeller - Garmin nuvi 52 LM.

Garmin Camper

Camper 760 LMT-D, vores første navigator, der er skabt til autocamper og kørsel med campingvogn. Enheden indeholder turplanlægning og campervenlige funktioner, herunder en 7" skærm og stemmeaktiveret navigation. Med det praktiske søgefilter, der indsnævrer antallet af campingpladser, så du altid finder den bedste plads til dine behov. Brug din Smartphone Link til at få adgang til vejrradar og andre live-tjenester. Camper 760 LMT-D, der har forudindlæste detaljerede kort, udarbejder tilpassede ruter på basis af størrelsen og vægten af din autocamper eller campingvogn. Aktiv vognbanevisning med stemmemeddelelser angiver den vognbane, du skal bruge til det næste sving. Camper 760 LMT-D indeholder en ACSI- og MHF-oversigt, herunder søgning efter campingpladser med dine foretrukne faciliteter og specialiseret autocamperparking. Som en ekstra finesse kan du sætte et BC-20 bakkamera til Camper 760 LMT-D.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation