Hjem >> Mærkevarer >> Fiamma

Fiamma

Læs mere om Italienske Fiamma her

FIAMMA CARRY-BIKE

Italienske Fiamma har mere end 40 cykelholdere i deres program, hvor der er Carry-Bike cykelholdere til autocamper, campingvogn, kassevogn, minibus, bus, campingbus og firehjulstrækker. Hos Campingsalg.dk udgør vareudvalget de mest almindelige Fiamma Carry-Bike cykelholdere på det danske marked.

Vi har derfor ikke alle 40 modeller i webshoppen, men har du et specielt ønske, vil den naturligvis kunne bestilles efter aftale. Fiamma udfører kvalitetstest på alle deres produkter før de forlader fabrikken og har sikret sig, at alle internationale sikkerhedsregler er overholdt på deres cykelholdere. Selve materialet til cykelholderne er udført i el-oxideret aluminium og de hermed forstærkede rør, giver en god beskyttelse mod vind og vejr samt langvarig holdbarhed. Skruer, møtrikker og splitter er af rustfri stål. Alle Carry-Bike cykelholder fra Fiamma har ’Rail Quick’ skinne med ’Quick Safe’ stropper, der holder dine cykler godt og sikkert på plads.

Desuden er alle cykelholdere også udstyret med ’Bull Shock-Absorber’, der forhindre slag og skader på både køretøj og cykler under kørslen. Farverne blå, rød og sort går igen ved alle Carry-Bike cykelholder. Det betyder at du altid vil kunne få en cykelholder, der matcher farverne på din autocamper elle campingvogn. Fiamma har hovedkontor og fabrik i Gallarate, Cardano al Campo, ca. 40 km nord fra Milano i Italien.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation