Hjem >> Mærkevarer >> COBB Grill

COBB Grill

Læs mere om COBB grill

COBB grill

Cobb grillen er en lille transportabel grill som egner sig særdeles godt til stegning af hele kyllinger, bøffer og grøntsager. Til Cobb grillen kan tilkøbes specielt designet udstyr såsom paella pande, wok pande, grillplade og bageforme, hvilket gør grillen ideel til alle typer af madlavning, stegning og bagning. Grillen er også velegnet til rygning af fisk.

Design og funktion

Cobb grillen er konstrueret sådan at der er en lille isoleret varmekilde i midten, omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen selvom den er 280-300 grader indeni. Grillen vejer kun ganske få kg og kan derfor nemt bæres rundt i bæretasken, som kan købes som tilbehør. Cobb grillen er lavet i børstet rustfrit stål og er nem at rengøre uden på såvel som indeni.

Grill briketter – Cobble Stone

Til grilning kan du bruge almindelige grillbriketter eller Cobb briketter. Hvis du vælger Cobb briketterne (Cobble Stone) er det kun nødvendigt at bruge en briket pr. måltid. En Cobb briket varmes hurtigt op og har en jævn brændeflade på hele briketten. Brændetiden er helt op til 2,5 time. En Cobb grill er røgfri dvs. at du kan grille helt uden at blive generet af røg.

Flere varianter og størrelser

Cobb grillen fås i flere varianter og størrelser. Der er grille for den lille familie på 4 og der er grille til den store venneflok på 10 personer. Du kan grille på Cobb Supreme, Cobb Premier og Cobb Premier Gas. Til grillingen hører også en række kogebøger specielt udviklet til Cobb grills, samt en masse ekstra udstyr som også kan bruges til Cobb.

Rengøring

Cobb grillen tåler opvaskemaskine. Grillen kan skilles ad i mindre dele og da materialet er rustfrit stål kan du komme din Cobb grill i opvaskemaskinen. Skulle det være nødvendigt at gå hårdere til stålet kan du med fordel bruge skuresvamp - Grillen tager ikke skade af det.

Derfor blev den til

Cobb grillen har sine rødder i det Sydafrikanske, hvor regeringen hyrede en ingeniør som fik til opgave at designe en grill så befolkningen kunne tilberede mad uden at antænde en hytte eller i værste fald brænde en hel landsby ned. Ingeniøren fremstillede Cobb grillen som ikke bliver varm uden på, bruger minimal brændstof og som ikke udsender flammer og røg. Blandt andet derfor er Cobb grillen særligt populær blandt campingfolk og andre udendørsentusiaster. Grillen er brandsikker, den er nem at transportere og så kan man lave alverdens lækre og smagsfulde retter på den.

Grillens udvikling

Da Cobb grillen i år 1950 blev opfundet bestod grillen primært af to metalbaljer som var sat sammen i baljernes bund. Den ene balje fungerede som fod og den anden balje var grillens top. I grillens top tilberedte man maden. Siden da fik grillen låg på. Cobb har løbende udviklet designet, men princippet er det samme. I 2014 udkom Cobb med en smart gasgrill som bruger gas frem kul. I dag sælger Cobb top moderne grille som har mødt stor anerkendelse verden over. Cobb har opnået et væld af priser og flotte placeringer i tests.

COBB grill er formidabel til grill, steg, wok, bag og ryg!

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation