Hjem >> Mærkevarer >> Cadac Outdoor gasgrill

Cadac Outdoor gasgrill

Læs mere om Cadac Outdoor Gas Grill her

Den fantastiske smag ved udendørs madlavning

Cadac er lige så meget en del af sydafrikanske kultur som braais, biltong og boerewors. Er et brand, der har eksisteret i mere end 60 år og er blevet en del af den sydafrikanske kultur. Selve navnet Cadac er sammentrukket af: Commercial And Domestic Appliance Company og er et af de mest anerkendte og betroede mærker i Sydafrika. Nytænkning, løbende forskning og udvikling af nye produkter gør, at Cadac er på forkant med, at udvikle løsninger og produkter, der opfylder skiftende forventninger hos forbrugeren verden over.

Cadac Outdoor Gas Grill

Danskerne elsker at grille og tusindvis af danskere nyder at tilbringe tid med venner og familie på terrassen eller i udestuen, for på denne måde, at nyde den tilberedte mad fra grillen på hyggelige sommeraftner. På camping og teltferie er madlavning over grill absolut et sikkert indslag i campinglivet. Med andre ord er grill og udendørs madlavning en af danskernes helt store interesser og hvorfor så ikke gøre det over en Cadac Outdoor Gas Grill - ? For at få de bedste resultater ved udendørs madlavning, er det en rigtig god idé, at gøre sig bekendt med de forskellige metoder og teknikker til fremstilling og tilberedning af den mad som familie nyder.

Madlavning over gasgrill:

En af de mest populære af dem alle, også meget praktisk, er gasgrillen. Alt hvad du skal gøre er, at åbne op for grillen, åbne for gassen og tænde – vupti og du er klar til, at starte din madlavning. Det tager kun på minutter, at varme grillen op og sammenlignet med andre udendørs tilberedningsmetoder, er denne meget hurtigt. En af de største fordele ved en gasgrill er oprydningen, der er nemt og bekvemt. Der er ikke er nogen aske fra kul eller trækul, du skal rense op og skille dig af med. Nogle vil dog anfægte, at smagen ikke er autentisk og maden ikke har en aromatiseret grill smag, når den tilberedes over en gasgrill. Hvis du er på udkig efter mere smag på kødet, kan overveje at supplere varmen med træflis i bunden af grillen, hvis det er muligt. Det vil faktisk tilføje en mere autentisk grill smag.

Madlavning over kulgrill

Kuglegrill eller kulgrill er efter nogens mening den bedste løsning, hvis du er ude efter den autentiske og gode gamle grill smag og du ikke er opsat på at skulle bruge en gasgrill. Ca. 20 minutter er den tid, der med inden din kuglegrill eller kulgrill er klar til at tilberede mad på, men så er du også helt sikker på, at dit kød og alt andet du tilbereder på grillen, får den helt autentiske grill smag. En af de største ulemper, ved kuglegrill eller kulgrill, er imidlertid rengøringen og oprensningen af grillen. Asken skal være helt nedkølet inden den kan fjernes og deponeres sikkert.

Madlavning over bål

Denne form for madlavning er vel nok den mest autentiske af dem alle. Madlavning over åben ild fra tørt og godt træ giver en helt speciel oplevelse, der går igen i smagen. Det kræver imidlertid redskaber, gryder, pander med mere, der kan holde til den intense varme fra bålets gløder. Spejdere og andre friluftsfolk nyder gerne denne madlavnings form, men campingpladserne forbyder brug af åben ild og mange parcelhushaver er heller ikke velegnet til indretning med bålsted. Det kræver ofte helt specielle områder, hvor det er tilladt og er egnet til åben ild, før denne madlavnings metode praktiseres. Uanset hvilken metode du vælger, vil du finde du har en masse muligheder til madlavning udenfor og nyde det ægte sydafrikanske "braai life". God fornøjelse

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation