Hjem >> Mærkevarer >> AL-KO

AL-KO

Læs mere om Virksomheden AL-KO

Smed Alois Kober grundlage AL-KO KOBER AG i 1931 som et lille smedeværksted i den bayersk-schwäbiske by Großkötz ved Günzburg. AL-KO Kober GmbH er i dag en koncern bestående af i alt 42 selskaber, med 4.000 ansatte og en årsomsætning på ca. 4 mia. kr. fordelt på 3 divisioner.

Familieforetagendet videreføres nu af tredje generation og stadig i grundlæggerens ånd - med en konstant stræben efter kvalitet, innovationsgejst og gennemtænkt funktionalitet forenet med nutidigt design, komfort og pålidelighed. I Danmark kendes - AL-KO Ginge A/S under mærkevaren Ginge. De ejer desuden to datterselskaber Ginge Svenska AB, Sverige og AL-KO Ginge A/S, Norge, der varetager salget i de respektive lande. Gruppen udvikler og producerer plæneklippere og haveudstyr. AL-KO Ginge A/S er med en omsætning på 180 millioner kroner en af Europas mest betydende virksomheder i sin niche. AL-KO Letvægts Chassis System Chassiset sikrer optimal kørekomfort og sikkerhed for din campingvogn.

AL-KO’s innovative løsninger garanterer, at din campingvogn kommer sikkert frem til din destination. AL-KO AKS kobling Den ny AKS 3004/3504 i nyt design, er afprøvet og kvalitetstestet og er som den eneste anti-slingrer kobling med fire friktionspuder, der forhindre slingrende og svajende bevægelser undr kørslen. Tilladt totalvægt 3500 kg, AL-KO Tyverisikring, Tempo 100 godkendelse, slidindikator, ergonomisk fladt håndtag og UV-bestandig sort plast dæksel. AL-KO ATC Trailer Control Anti-slingrer systemet til campingvogne blev tildelt den tyske Camping Club DCC Technik Award på 2011 CMT campingvogn messe og ADAC s dom var - "Anbefales uden forbehold".

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation