Hjem >> Mærkevarer >> 5.11 Tactical® beklædning, grej og gear

5.11 Tactical® beklædning, grej og gear

Læs mere om 5.11 Tactical® beklædning, grej og gear her

Hvad betyder varemærket – 5.11?

5.11 Tactical startede som en tøjkollektion skabt af bjergbestiger Royal Robbins. Efter at have nået toppen af en stigning i Yosemite California, bemærkede han, at bukserne, at han var iført ikke var egnet til klatring. Robbins besluttede at han havde brug for, at designe nogle mere holdbare bukser med bedre funktionalitet. Han begyndte herefter at producere beklædning ved navn " 5.11".
Det første 5.11 produkt, der blev fremstillet var de taktiske bukser, bedre kendt som Tactical Pants. Bukserne har en mærkevarebeskyttet taktisk rem og et slas-lomme design. Oprindeligt blev bukserne udviklet til klatring, men har siden udviklet sig markant som tactical beklædning. ”5.11” er betegnelsen for sværhedsgraden i bjergbestigning. I Yosemite Decimal Systemet spænder niveauet fra 5,0 (let) til 5,10 (svær). ”5.11” er endnu mere opslidende. 5.11 er officielt defineret sådan: Ved nærmere eftertanke, kan du konkludere at dette skridt naturligvis er umuligt – Dog lykkes det alligevel nogen, engang imellem at udføre det!
5.11 Tactical® 5.11 Tactical® bliver det første brand eller varemærke, som udvikler produkter, der er medvirkende til at forbedrer sikkerheden, præcisionen, hastigheden og ydeevnen for militær folk, politi og brandmænd. 5.11 Tactical® produkter er bygget på et solidt fundament af holdbarhed og kvalitet. 5.11 er førende i branchen når det gælder om at levere funktionelt innovativt gear og grej fra top til tå. 5.11 tilbyder alle former for tøj, uniformer, overtøj, tasker, rygsække, støvler og strømper. Mange andre persongrupper vil også kunne have stor glæde af at benytte beklædning og fodtøj fra 5.11. Rigtig meget af det grej og gear, der tilbydes kan med fordel anvendes af spejdere, vandrere, backpackere, trekking folk og ikke mindst andre privatpersoner der dyrker et aktiv fritidsliv som fx campister, lystfiskere og jægere. 5.11 har en bred vifte af outdoor gear såsom praktiske robuste støvler til klatring, bjergbestigning og bevægelse i hårdt terræn. Støvlerne kan også bruges på fisketuren eller jagten. 5.11 tilbyder mange variationer af taktiske bukser til mænd og kvinder, og til en masse brancher.
Bukserne har specielle designs og formål: Fra skjulte cargo lommer til skjult funktionalitet. Fra forstærkede knæ til god pasform i livet. 5.11 tilbyder de bedste tactical bukser til en bred vifte af behov. Uanset om du er på udkig efter et nyt sæt operatørskjorter til din næste opgave, et komfortabelt sæt skjorter til din næste jagt eller fisketur eller et sæt pålidelige og modstandsdygtige arbejdsskjorter til dit nye job så er 5.11 Tactical® Shirts alt, hvad du behøver. 5.11 Tactical® Polo skjorter byder på forbedret anvendelighed og maksimeret holdbarhed så hårde opgaver kan modstås. Samtidig har 5.11’s professionelle poloer øget åndbarheden så den holder dig tør i pressede situationer.
For fritidsbrugere passer 5.11’s Molle rygsække rigtig godt. Rygsækkene giver dig mulighed for at tilpasse dine poser så de passer til netop dine aktiviteter. Rygsækkene er også velegnede til rejser og arbejde, da Molle rygsækken tilbyder gode lagringsmuligheder, som holder dine ting organiseret. 5.11’s tasker tilbyder fleksibel, multifunktionel støtte og opbevaring til arbejde og rejser. Fra 5.11’s fuld størrelse NBT XRAY Duffle til den kompakte og lette Overwatch Carry On, er 5.11’s tasker designet til at give sikker og rigelig lagerplads.
5.11 MOLLE / SlickStick
Begge systemer er et 5.11 registreret varemærke og sikre, at udstyret altid vil fungere optimalt selv i meget vanskeligt terræn og i andre krævende situationer. Fordelen ved Molle System® og SlickStick System® er, at det kan bære endda meget tungt udstyr til forskel fra fx velcro, der er til mindre og lettere udstyr.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation