Hjem >> Mærkevarer >> 2117 Of Sweden

2117 Of Sweden

Læs mere om 2117 Of Sweden

Flot design og høj kvalitet til en fornuftig pris

2117 of Sweden blev grundlagt i 2003 af en gruppe mænd som ikke kunne finde det skiudstyr de søgte i almindelige svenske sportsbutikker. Mændene havde brug for skiudstyr som så godt ud og var i en høj kvalitet. Samtidig skulle skitøjet matche almindelige menneskers pengepung. Da de ikke kunne finde netop denne type af skitøj brugte de deres 30 års erfaringer fra sportsbranchen og skiindustrien og grundlagde brandet 2117 of Sweden. 2117 of Sweden producerer i dag skitøj til herre, damer og børn, samt skiundertøj, huer og vanter. Siden 2003 er brandet vokset hurtigt og distribueres nu i 18 lande fordelt i 4 kontinenter. 2117 of Sweden er kendetegnet ved et stilrent skandinavisk design i stærke farver. Firmaet er primært kendt for skiudstyr, men producerer også udstyr til golf, løb, outdoor og træning.

Officiel sponsor

2117 of Sweden har deltaget som officiel sponsor og leverandør af flere større events såsom Volvo Ice Camp Kaprun, Volvo Austrian Amateur Open, Scandinavian School Of Golf og University of St Andres Golf Program. Innovation er vejen frem 2117 of Sweden’s designere og produktudviklere kombinerer altid deres know how med den nyeste teknologi. Denne strategi har de valgt fordi de også i fremtiden ønsker at være i stand til at udvikle og producere innovativt og flot udstyr, som passer til alle sportsudøvere uanset om sporten er ski, golf eller løb. Designerne er altid i kontakt med brugerne af udstyret. Ambassadørerne er meget vigtige for firmaet, da det er brugerne som giver en uundværlig feed back om produkterne. Denne viden bliver brugt i næste års nye kollektion.

Miljøvenlige kollektioner

Som del af en grøn strategi har 2117 of Sweden produceret miljøvenlige kollektioner siden 2012. Initiativet blev sat i værk med ønsket om at lave en bæredygtig kollektion som skåner miløjet. I de miljøvenlige kollektioner bruger 2117 of Sweden kun genbrugsmaterialer fra deres egen fabrik.

Skitasker og rygsække

Ønsker du at update dit ski look kan du med fordel erhverve dig en af 2117's mange ski-tasker eller dagtursrygsække. Tasker og rygsække følger 2117 of Sweden's kollektionslinje i de stærke farver og det stilrene design. Tasker og rygsække fåes både til børn, unge og voksne.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation