Hjem >> Campingtilbehør >> Trappetrin

Trappetrin

Trappetrin til campingvogne her

Campingtrappe

Sortimentet af campingtrapper og trappetrin til camping er meget bredt, der vil være noget til ethvert behov og enhver pengepung. Se derfor vores store udvalg af trapper og trappetrin til camping som bruges til ind og udstigning fra campingvogn eller autocamper.

Typer af campingtrapper og materialevalg

De mest anvendte materialetyper til fremstilling af trappetrin plast, malet eller galvaniseret stål samt aluminium. Trappetrinene kan være belagt med en skridsikker gummibelægning eller træ. De lette et eller to trins campingtrapper anvendes almindeligvis af campister, der rejser meget med deres campingvogn. Medens de brede og tunge trappetrin fortrinsvis benyttes af fastliggere.

Producenter af trappetrin

Milenco, Fiamma og One-Step er de mest fremtrædende producenter af campingtrapper og campingtrin i plast. Milenco kendes på de meget robuste sorte plasttrapper med et eller to trin. Fiamma og One-Step er de lette og mere spinkle trappetrin. Når det kommer til trappetrin i malet eller galvaniseret stål, er der for langt de flestes vedkommende tale om produkter fra Royal Caranvan Step. Maypole er en stor importør i England, der importerer de meget solide og sikre Darwin alu-trappetrin. Prisen er noget højere end trappetrin i stål, men levetiden må også forventes at være betydelig længere. Ommi-step har specialiseret sig i fastmonterede trappetrin, både som manuel og elektrisk trappetrin, der er velegnede for autocamper eller campister med handicap, gangbesvær eller blot vil have lidt ekstra luksus med på campingturen.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation