Spildevand

Læs mere om spildevand på camping her

Spildevandet skal opsamles!

Frihed og ferie betyder ikke samtidig, at du kan være ligeglad med miljøet omkring dig og slet ikke på en campingplads – her bør du tænke dig om. Der findes en række løsninger til opsamling af spildevandet fra campingvognen, autocamperen eller din camp-let. Indbygget spildevandstank i campingvogn eller autocamper – spildevandsvogn / spildevandstrolly, spildevandsdunk og spildevandssæk til opsamling udenfor vognen. Man kan ikke sige, at den ene løsning skulle være meget bedre frem for en anden løsning, hvilken løsning du vælger vil være meget individuelt og helt din egen beslutning.
Vi kan dog give følgende tips:
  • Spildevandsvogn - anvendes primært af rejsende campister og nogle fastliggere
  • Spildevandssæk - anvendes til tømning af indbygget spildevandstank på vinter campingvogne og autocamper. Der vil også være ejere af campingvogn der foretrække denne.
  • Spildevandsdunk – anvendes gerne af campister med Camp-let eller teltcampister.
  • Spildevandstank – er en indbygget enhed i vintervogne og autocampere.
  • Spildevandsslange – anvendes af fastliggere eller campister, der har lejet en ”comfortplads”, til direkte afledning af spildevandet gennem campingpladsen kloaksystem.

Vintercamping
På vintercamping kan afledning af spildevand være lidt af en udfordring idet vandet fryser ved 0 grader og spildevandsvognen eller spildevandssækken fryser sammen til en stor fast klump, hvor vandet ikke er til at få ud. Mange anvender derfor gerne en spand af blød plastic fx en sort murespand, der kan holdet til at vandet fryser og efterfølgende er let af få ud af spanden igen. Afløbsrørene kan omvikles med en varmetråd og isoleres således, at man kan holde dem frostfrie.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation