Hjem >> Campingtilbehør >> Pløkker og stormsikring >> Stormsikring og pløkker

Stormsikring og pløkker

Læs mere om stormsikring af markise, telt og fortelt her

Stormsikring af markise, telt og fortelt

I camping sammenhæng er stormbarduner fremstillet i slidstærkt og kraftigt nylon bælte, der spændes henover teltet. WeCamp stormbåndsæt består af justerbare bånd, fjedre og kraftige pløkke. Nogle producenter fraråder dog brugen af denne form for stormsikring og anbefaler en stormbardun. Isabella fortelte og Dorema fortelte fraråder ligefrem brugen af stormbånd og har i stedet deres helt egen løsning med på stormsikring af fortelt, ved hjælp af et sæt kraftige stormbarduner. Men der er normalt ingen problemer forbundet med et kraftigt stormbånd henover forteltet – blot man husker, at beskytte teltet ved påsætning af et antal beskyttelsespuder, hvor der er ”hård” kontakt mellem stormbåndet og teltdugen. Der bør også sættes beskyttelsespuder på båndet mellem kontaktpunkterne for at undgår, at remmen vibrerer og slider på teltet.

Markiser

Fiamma markise F45 og F65 stormsikringssæt bestående af justerbare bånd, fjedre og pløkke skal fæstnes i frontskinnen. Til markisen kan anvendes ”Privacy” sidestykke, hvor man så benytter en frontmonteret snaplås til stormsikringen. Caravanstore markise har et sæt der består bånd, pløkke og fjedre. Omnistor markiser op til 600 cm findes der ligeledes et stormsikringssæt bestående af bånd, fjedre og pløkke – der for begge markise brands skal fæstnes i benet til markisen.

Husk: Ingen stormsikring er bedre en den, der sætter stormsikringen op. Kontroller derfor mulighed for vindbelastning, vindretninger, vejr, jordbundsforhold, m.m.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation