Hjem >> Campingtilbehør >> Pløkker og Stormsikring

Pløkker og Stormsikring

Teltpløkker, Pløkhammer og Stormsikring

Teltpløkker, Pløkhammer og Stormsikring

Teltpløkker, pløkhamre, pløkoptagere, barduner og stormsikringer er en del af vores sortiment som sikrer dig en god telttur.

Pløkker til lette telte

Campingsalg.dk har et bredt sortiment af pløkker. Både til almindelig brug og til særlige vejrforhold. Vi har den klassiske stålpløk med åbent øje og den anden klassiker øjepløkken. Pløkken er beregnet til almindelig brug og kan bruges i lette og små telte. En anden populær pløk er Tarzan sømpløkken fra Isabella, som er kendt for at lave kvalitets pløkker der holder til lidt af hvert.

Stormpløkker til oversejl

Til oversejl og hårde jordtyper anbefaler vi at du bruger stormpløkker eller u-pløkker. Til den hårde jord kan du også bruge T-stormpløkker som sikrer god fasthed i jorden. Firkantede stålpløkker i målene 16 og 20 cm giver et solidt tag i jorden, hvilket sikrer at teltet står rigtig godt fast. Pløkkene i vores sortiment er bl.a. fra Outwell og Isabella. Titanium, aluminium eller stålpløkke har, hver for sig sine egenskaber:

  • Titaniumpløk – meget høj styrke
  • Aluminiumpløk – meget lav vægt
  • Stålpløk – mere prisvenlig end titanium og aluminium

Herunder er en liste over forskellige profiler på pløkke og deres formål:

  • Øjepløk, der er den mest udbredte runde metal pløk til mindre telte og ofte billige telte fx til festivaller.
  • U-pløk, er bukket på langs (deraf navnet) og den kan gribe hårdt fat i jorden. U-pløkken kan anvendes som stormpløk til mindre telte.
  • T-pløk, en type der giver den en stærk form og er meget brugt til større pløkke, 30 cm og derover.
  • D-pløk, en pløk der er firkantet i sin profil, stærkere en øjepløkken og stadig meget simpel, den er dog mindre populær end andre.
  • Y-pløk, anvendes som stormpløk. Præsis som V-pløkken har den en stor trækmodstand og den trekantede stjerneform gør, at Y-pløkken kan tåle træk i alle retninger.
  • Sømpløk, har samme karakterer som øjepløkken, men er speciel godt til ringe i fx presenninger, da den er nem at få ned og op af jorden.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation