SK 2000, Helårs lakbeskyttelse 0,5 liter

  • 288,00 DKK
  • Leveringstid 2-5 hverdage på 80% af sortimentet
  • Returret 30 dages returret på alle varer
  • Sikkerhed Alle data er krypteret via SSL
Produktbeskrivelse: 

 

SK 2000 hurtg effektiv pleje. TIL CAMPINGVOGNEN - BILEN - BÅDEN

500 ml.

Helårs lakbeskyttelse med høj glans, der renser og beskytter i en arbejdsgang. Kan bruges i sol og på våd vask. SK 2000 er fremstillet efter nyeste forskningsresultater, og yder en helt ny lak- og krombeskyttelse.

Brugsanvisning

Vask køretøjet og smør med en klud SK 2000 på i et tyndt lag, medens køretøjet endnu er fugtigt. (På tjære, insekter og mat lak, skal der gnides lidt hårdere). Den grå hinde der kommer, når det tørre, skal støves af med en bomuldsklud. Sådan får man glans og beskyttelse i 6 - 12 måneder. Vil man være ekstra god ved det påsmurte emne, hældes 3-4 fyldte skruelåg i vandet ved hver vask.

SK 2000 Fjerner rust, tjære, insekter, olie, alger og industristøv, og "død" farve

GARANTI

SK 2000 er garanteret uskadelig på enhver slags lak, såsom silkeglans, acryl- og metallak, krom, nikkel, gummi, glas, aluminium og kunststoffer som glasfiber, polyester, laminat samt i husholdningen til marmor, fliser, emalje, amaturer o.s.v.

Hos Campingsalg.dk finder du alt i kemikalier til campingbrug, såsom silikone spray, toiletvædske, toilettabletter, universalskum, rensemiddel til spildevandstanke m.m.

v.nr : 

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation