Hjem >> Campingtilbehør >> Køletasker

Køletasker

Læs mere om Køletasker

En køletaske er uundværlig til sommer, hvor madpakken skal holdes kold, når familien er på tur. Campingsalg.dk har køletasker efter dit ønske til brug på camping, strand, skovtur og picnic. Køletasker findes i en række forskellige stilarter, designs, størrelser og farver. Hvis du er i tvivl om, hvilken køletaske du skal købe kan du lade dig inspirere af listen herunder.

Traditionelle bærbare kølebokse er lavet af hårde plastmaterialer, og har tendens til at være voluminøse og vanskelige at håndtere. Takket være termisk teknologi er køletasker mere effektive og økonomiske end nogensinde. Der er ingen grund til at bruge en formue på en køletaske. Her i sortimentet finder du den bedste køletaske til prisen.

Design Nogle køletasker har et design, der er praktisk for sport, camping, fisketur, sejlads og lignende. Når det kommer til frokost eller picnic foretrækker nogle lidt ekstra plads og en bedre ydeevne. Mange køletasker har sjove mønstre og lyse farver. Nogle kunne endda betragtes som accessories til sommer looket.

Størrelse Køletasker varierer i størrelse fra ekstrem kompakt til absolut massiv. Kompakte køletasker er perfekt til transport af frokost til en udflugt eller på ferien, mens store rummelige poser er ideelle til f.eks. øl og sodavand eller større mængder madvare. Naturligvis, jo større køletasken er, desto tungere vil den sandsynligvis være. Køletasker, der er designet til at bære tunge mængder skal have kraftige stropper, som er lavet af gode holdbare materialer.

Materialer Hovedparten af køletaskerne på markedet er fremstillet af syntetiske materialer, der er værdsatte for deres stærke og lange holdbarhed. Ultra-stærkt polyester er et populært valg. Materialer som polyester er også ideelle, fordi de er nemme at rengøre. Vinyl bruges ofte, og nogle er af PVC. Materialer som PVC og vinyl, kan dog medføre, at kemiske stoffer kan trække ind til fødevarerne, hvilket gør at mange forbrugere vælger køletasker med BPA-fri og vinyl-fri design.

Lukninger Køletaskerne er designet til at indholdet skal være koldt, men samtidig skal køletasken kunne lukke nemt. Lynlåse er den mest populære lukning, men den skal være stærk og holdbar. Velcro bruges af nogle producenter, men velcroen er meget tilbøjelige til at blive løs. Det betyder at mad og drikkevarer ikke holdes koldt. De bedste poser har varmeforseglede foringer, der holder madvare og drikkevare så koldt som muligt, så længe som muligt.

Remme Overvej nøje stropper eller håndtag på en køletaske før købet. Køletasker, der er kompakte, har normalt håndtag, og det er mere end tilstrækkeligt. Større køletasker har generelt lange og kraftige bæreremme. De bedste bæreremme har en bredde, der gør, at de ikke gnaver sig ind i skulderen. Samtidig skal bæreremmen være justerbar så du opnå den bedste komfort. Bæreremmene er også nødt til at være yderst holdbare, så du ikke ender med en ødelagt rem med spildt mad og drikke til følge.

Pleje Da de fleste køletasker er lavet af syntetiske materialer, er de generelt nemme at rengøre. Nogle kan endda vaskes i vaskemaskiner, men det er vigtigt at følge vaskeanvisningen med omhu. Generelt kan køletaskerne ikke klare en tur i tørretumbleren. De fleste vælger bare at pletrense deres køletaske, som oftest kan gøres nemt med varmt sæbevand.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation