Hjem >> Campingtilbehør >> Kølebokse

Kølebokse

Læs mere om Kølebokse

Dometic Group er en svensk producent, hvis kerneforretning er køleudstyr indenfor RV, marine, bolig, medicinindustri og bilindustrien. Dometic Group har udviklet sig fra Electrolux som først blev til Dometic efter dele af virksomheden blev solgt. Efter flere opkøb som SeaLand, Eskimo Ice og SMEV, hvor WAECO var den største overtagelse. Dometic blev til Dometic Group i 2009. Samme år blev selskabet overtaget af et banksyndikat ledet af Mizuho Corporate Bank. Dometic Group har siden 2011 været ejet af fonde og administreres af EQT Partners. Hovedsædet er beliggende i Solna, Sverige. Dometic Group sælger produkter under en række mærkevare navne på verdensplan: • Dometic • WAECO • Mobicool

Dometic og Waeco

De to mærker dominerer inden for kompressorkølebokse og frostbokse. Ofte er der tale om et kombinationsprodukt af køleboks og frostboks understøttet af en kompressor, der sikre fremragende køleevne selv ved ekstremt høje omgivelsestemperaturer. Køleboksene er typisk udstyret med specialelektronik med digital temperaturvisning og integreret styreelektronik, elektronisk termostat, underspændingsbeskyttelse / elektronisk sikring, automatisk sikring mod ombytning af polerne. Kompressorkøleboksen er for de personer, der virkelig sætter pris på noget meget driftssikkert og har høje kvalitetskrav til sin køleboks.

Mobicool

Virksomheden MOBICOOL International Ltd blev grundlagt i 1991 og rangerer som en af de førende producenter af mobile køleprodukter. Mobicool’s kerneforretning er konstruktion, fremstilling og eksport af termoelektriske bærbare kølebokse og kompressorer. Har du handlet ind i supermarkedet på vej fra arbejdet og skal videre til en anden butik eller frisør? Den termoelektriske køleboks vil kunne holde madvarer og råvarer friske ved den rigtige temperatur, mens du har andre ærinder. Med kapaciteter fra 25 til 32 liter tilbyder køleboksene masser af plads til daglige indkøb, camping, ferien og andre situationer, hvor der er brug for kølekapacitet f. eks. festival, sejlads eller fisketur.

Gio'Style

Colombo Smart Plastic s.p.a. er baseret i Urgnano (Bergamo) i Italien, i en stor fabriksbygning, der dækker omkring 100.000 kvadratmeter. Der er 60 fuldt operationelle og moderne produktionslinjer, der fremstiller produkter til almindelig udendørs brug, til rejser og ferie samt ikke mindst til hjemmet. Virksomheden Gio'Style blev grundlagt i efterkrigstiden, og fremstillede dengang plastdele til de allerførste køleskabe. Succesen tog hurtig fart med et "boom af plast", til brug i husholdningsprodukter, og nu tres år efter er Gio'Style i dag, den mest kendte virksomhed i denne branche. Teknologisk ekspertise har gjort det muligt for Gio'Style at få succes som producent af kølebokse og køletasker. Desuden er Gio'Style kølebokse altid blevet brugt på det medicinske og farmaceutiske område. De vil derfor uden problemer kunne anbefales til langtidsopbevaring af f. eks. babymad og medicin. Den ultimative årsag til Gio'Style succes er at man kan fremstille kølebokse til ethvert formål. Produkterne er designet til at holde vand, sodavand, øl, mad, madvarer, babymad og medicin afkølet og med den rette temperatur. Brug en køleboks til camping, teltferie, festival, sejlads eller fisketur!

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation