Hjem >> Campingtilbehør >> Fortelte tilbehør >> Solsejl & læsejl

Solsejl & læsejl

Læs mere om solsejl & læsejl her

Solsejl

Vi kan tilbyde solsejl fra Isabella, der naturligvis også kun er velegnede til produkter herfra. Sun Shine: Har du allerede et Isabella fortelt på 3,0 eller 2,5 meter, kan du med fordel bruge stellet til Sun Shine, hvor tingene passer sammen og du behøver derfor kun et stel. Shadow er et lille let solsejl, der er meget hurtigt at sætte op. Solsejlet kan sættes op næsten uanset hvor du befinder dig og super anvendeligt som rejsesolsejl. Eclipse kan anvendes ved at lyne solsejlet direkte på Isabella forteltet eller også direkte på din campingvogn, hvor dette solsejl i begge tilfælde fungerer som en bekvem og skyggefuld terrasse. Til de tre solsejl modelle fra Isabella medfølger CarbonX stænger så vægten holdes nede og der kan desuden tilkøbes ekstraudstyr og tilbehør til dem alle.

Læsejl - Skab læ omkring dit fortelt med et læsejl.

Et læsejl er som regel rigtig let at sætte det op og tager under 5 min - inkl. drikkepauser. Der findes en lang række af producenter af læsejl – vi har valgt to. Et læsejl fra Isabella skaber en lun hyggekrog omkring dit fortelt på camping. Flotte farver, der er afstemt til Isabellas fortelte er kendetegnende for denne serie af læsejl. Du kan købe læsejl, som trefløjet eller firefløjet, med eller uden vindue. Til sikring af fuld stabilitet når læsejlet er rejst, medfølger som standart tilbehør, Isabellas Stabilo-system, der består af løse jordspyd og fodplader. De forskellige læsejl leveres enten med Zinox stålstænger eller CarbonX-stænger.

Søger du et billigt læsejl tilbyder vi CampForever, der er et 3fløjet læsejl med eller uden vindue. Farven er i afstemt grå og leveres som standard med stål-stænger, udført i kraftig vaskbart polyesterstof. Læsejlet med vindue har et gennemgående 16 cm højt vandretliggende vindue.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation