Hjem >> Campingtilbehør >> Fortelte tilbehør >> Opbevaringstelte

Opbevaringstelte

Læs mere om opbevaringstelt, redskabstelt eller forrådstelt her

Opbevaringstelt

Praktisk, solidt og fritstående opbevaringstelt, velegnet til campister, der kan bruge lidt ekstra plads. Opbevaringsteltet kan have mange funktioner lige fra et lille værksted til håndværkeren på byggepladsen, til køkkentelt på spejderturen og fastliggerens foldecykler, campingmøbler og børnenes legetøj, på en af Danmarks super fede campingpladser.

Opbevaringsteltet fås i forskellige størrelser, kvaliteter og med forskellige features. Et opbevaringstelt er fremstillet i kraftigt belagt polyester. Teltet kan være udstyret med vindue og myggenet samt eventuelt åbningsmulighed i siderne.

Opbevaringstelt fra Westfield, Isabella, Ventura eller WeCamp er det et sikkert opbevaringssted for alle dine ting, der ikke skal stå i det fri på campingpladsen. Opbevaringsteltet har også betegnelser som redskabstelt og forrådstelt. Teltet anvendes fortrinsvis af campister, men det kan med fordel også anvendes ved sommerhuset, i kolonihaven eller hvad med som motorcykel garage hjemme ved parcelhuset, hvis der ikke er plads i carporten.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation