Hjem >> Campingtilbehør >> Fortelte tilbehør >> Luft-fortelte

Luft-fortelte

Læs mere om oppustelige fortelte her

Oppusteligt fortelt

En af de vigtigste grunde til at købe et oppustelig fortelt er den lette og nemme opsætning. De oppustelige stænger er utroligt holdbare og under normale forhold vil de ikke svigte. De oppustelige ”stænger” er rigtig godt beskyttet, og behøver ingen vedligeholdelse. Skulle en af stængerne blive beskadiget kan hver teltstang isoleres helt fra de tilstødende stænger ved hjælp af afspærringsventiler og det bevirker, at forteltet stadig bevare sin opspænding. En simpel reparation, lapning eller udskiftning kan derefter foretages.

Kampa AirFrame Awning

Kampa AirFrame Awnings er de eneste fortelte, hvor alle stænger er forbundet - alle polerne pustes sammen ved hjælp af et patenteret system. På nogle andre mærker er hver af stængerne adskilt og har brug for at blive pumpet op individuelt og dermed en række af ventiler. Kampa AirFrame Awnings behøver heller ikke nogen yderligere støttestænger, enten oppustelige eller konventionel le. Nogle mærker kræver glasfiber eller metalstænger til at støtte dem og har måske også brug for, at du puster yderligere stænger op og derefter vedhæfter dem til indersiden af teltet med velcro - dette vil tage endnu længere tid. Kampa AirFrame Awnings har altså ét inflation punkt på ydersiden af fortelte, der gør det meget let at pumpe op, men så sandelig også når du skal tage forteltet ned igen. Kampa har deflation ventiler, der giver en hurtig tømning af luften i stængerne.

Dorema Magnum Air All Season

Dorema har fortynet deres Magnum serie med nyt system bestående af oppustelige stænger, der sikrer lynhurtig og legende let opsætning af både det ultra lette Magnum AIR Weathertex samt Magnum AIR All Season i det kraftigere TenCate materiale. Begge varianter af Dorema Magnum Air er helt uden stænger og et helt nyudviklet luftkanal/ventil system (Dorema ’s eget EAF System) gør oppumpningen hurtigere og lettere end i andre oppustelige fortelte. Det samme når luften skal ud af kanalerne igen inden teltet pakkes sammen. Vinduerne har indvendige afdækninger. Der kan vælges mellem 3 farve kombinationer.

Outwell Smart Air Touring – Autocamper, VW T4 - T5, Bus og Van

Denne kollektion af oppustelige fritstående, lukkede tilbygninger er let at slå op, giver ekstra plads og fuldender Outwells Smart Air koncept. One-Go Inflation teknologien betyder, at den værdifulde ekstra plads kan tilføjes mindre autocampere på kun 60 sekunder – en virkelig bonus på farten, hvis vejret bliver dårligt.

Outwell Smart Air Awnings – Campingvogne

Outwell løfter bekvemmelighed og komfort til nye højder med en ny stærk kollektion af oppustelige lukkede tilbygninger til campingvogne, der udvider opholdsrummet og giver masser af lys. Et enkelt oppusteligt rør med Outwell One-Go Inflation teknologi garanterer hurtig og sikker opsætning. Kollektionen er designet i en lysegrå farve, som passer til campingvogne i alle farver.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation