Hjem >> Campingtilbehør >> Fortelte tilbehør >> Annex til fortelte

Annex til fortelte

Læs mere om anneks til forteltet 

Annex eller Anneks til Isabella fortelte

I Isabellas sortiment af annex til fortelte er udviklet Annex 250 Coal, der kan anvendes på en række af Isabella fortelte. Desuden tilbyder Isabella to typer af anneks - "Tall" og "Futura" - til fortelt og der er fremstillet i tre forskellige størrelser således, at du altid kan finde et anneks, der passer netop til det fortelt du har.

ANNEX 250 COAL

Annekset har store vinduespartier og fuld ståhøjde, der gør det velegnet som udestue eller opholdsrum. Det er fremstillet i åndbart Isacryl, holdt i mørke farver, og leveres som standart med CarbonX stænger, der gør Isabella Annex 250 Coal let og rejsevenligt.

ANNEX – TALL

Som navnet antyder er der tale om et stort flot fortelt anneks, der skal forstås på den måde, at det er en høj udbygning med maksimal ståhøjde, hvor du opnår en betydelig merplads til opbevaring m.m. Isabella Annex – Tall, leveres med komplet Zinox stålstel og ønsker du at anvende annekset som en ekstra soveplads, kan der tilkøbes en sovekabine samt en skillevæg, hvis du vil lukke annekset helt af. Kan leveres i tre størrelser 200, 250 og 300 cm. Indertelt til Isabella Annex – Tall giver dig ekstra sovepladser til fx børnene eller gæster og er en perfekt løsning til dette. Inderteltet har plads til en dobbelt luftmadras. Tip: Inderteltet kan også anvendes uden anneks og blot sættes op i forteltet som ekstra soveplads.

ANNEX – FUTURE

Future annekset er den optimale løsning, hvis du ønsker ekstra plads til opbevaring eller soveplads i forbindelse med dit fortelt. Isabella Annex – Future har kun en stang og er dermed hurtig at opstille. Annekset leveres som standard med indertelt og du har dermed straks en rigtig god sovekabine. Kan leveres i tre størrelser 200, 250 og 300 cm.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation