Hjem >> Campingtilbehør >> Fortelte & tilbehør

Fortelte & tilbehør

Læs mere om fortelte

Fortelt til campingvognen er uundværligt, når familien camperer i det fri. Med et fortelt skaber du ekstra plads, som familien kan boltre sig på.

Det ekstra udendørs rum, som forteltet skaber, giver plads til campingbord, campingstole og andre campingmøbler. Et Isabella fortelt er kendt for den særlige kvalitet og de lækre detaljer som gør fortelte fra Isabella mere brugervenlige og fleksible.

Til et fortelt hører også underlag som beskytter mod kulde og fugt. Vælg for eksempel Isabella Floor som er et massivt klikbart campinggulv. Isabella Floor klikkes sammen og skaber en plan plade så du opnår et flot resultat, når møbler og fortelt står i fuld flor.

Tæpper fra CampForever eller Isabella kan kombineres med Isabella Floor. Tæpperne virker isolerende og er med til at skabe et sundt indeklima i forteltet.

Pløkker skal bruges til at holde forteltet fast. Naturligvis finder du et udvalg af plastpløkker og metalpløkker hos Campingsalg.dk. Stormpløkker og ringpløkker i forskellige størrelser finder du i sortimentet. Når du skal slå pløkkerne i jorden har du behov for en pløkhammer. Pløkhammerne fås i mange varianter. Tag eksempelvis en selvlysende pløkhammer fra Outwell. Pløkhammerne lyser i mørk og er derfor nem at finde. Når du skal vælge et trappetrin til din campingvogn har du rig mulighed for at finde den helt perfekte model.

Trappetrin lavet af enten plastik, aluminium eller træ finder du her. Vælg imellem enkelt eller dobbelttrappetrin med eller uden trinlys.

Afskærmning fra sol eller vind er en mulighed med et af de mange sol- eller læsejl fra CampForever og Isabella. Sol- og læsejlene sættes fast med jordspyd og bundplader, og fås i højder fra 110 cm.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation