Hjem >> Campingtilbehør >> Elektronik >> GPS - Navigation

GPS - Navigation

Læs mere om Garmin GPS og navigation her

Her finder du vores udvalg af GPS og navigationsudstyr, der kan hjælpe dig med at finde vej på rejsen. Hvad end det er til korte ture i Danmark eller længere bilferie i Europa, er det rart at have navigation med.

Slip for en masse besvær og spar strømmen på din smartphone/iPhone og brug en GPS til at finde vej.

Garmin

Garmin blev oprettet i 1989 i Kansas, USA. De er et af de førende firmaer indenfor GPS og har solgt over 126 millioner GPS’er. Garmin er et førsteklasses holdbart produkt til udendørsaktiviteter. Garmins GPS’er er brugervenlige produkter med høj kvalitet og lækkert design. Garmin er miljøvenligt og har en lav belastning på miljøet, idet de genanvender materialer. Du kan forbinde din GPS til din smartphone til brug af Garmin Live-tjenester. Igennem Lifetime Maps kan du frit opdatere din GPS, så den er ajourført med de nyeste opdateringer. Så hvis du vælger en Garmin GPS til din næste tur på vejen, er du sikker på at få et godt produkt med dig hjem.

Garmin Camper

Dette er en GPS der er speciallavet til campingvogne. GPS’en fortæller dig på hvilke veje du kan køre. Den kan også fortælle dig, når du skal skifte spor. Garmin camper GPS kan finde campingpladser og campingparkingspladser. Den er den første GPS der er lavet specielt til campingvogne, og oveni det kan den hjælpe dig med at planlægge din rejse med Gamin basecam. Den kan endda give dig advarsel, hvis du kører for stærkt. GPS’en er nem at montere. GPS’en kan tåle grader fra -20 til 55. Den kan aktiveres bare ved lyden af din stemme.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation