Hjem >> Campingtilbehør >> Cykelholder >> Frontmonteret cykelholder

Frontmonteret cykelholder

Læs mere om frontmonteret cykelholder her

Cykelholder – frontmonteret

Nyd den frihed det giver at rejse med cykler og find den helt rigtige frontmonterede cykelholder til campingvogn her i webshoppen.

Thule cykelholder

Thule frontmonterede cykelholder til campingvogne, er gennemtænkt ned til mindste detalje. Svenske Thule har en lang række af patenter og løsninger gemt i deres produkter, der sammen med tests og afprøvninger lever op til alle forskrifter rundt om i verden. Thule Group er Baseret i Malmø, Sverige og har over 3.000 medarbejdere på mere end 50 produktions- og salgssteder over hele verden. Thule frontmonterede cykelholder levers som standart til transport af to cykler, men en af modellerne kan med tilkøb af en ekstra skinne udvides med en tredje cykel.

For at lette adgangen til campingvognens gaskasse og opbevaringsrum, kan cykelholderen vippes frem med cykler på og med det indbyggede ”Tilt-stop-system” kan du selv justerer, hvor langt ned cyklerne må vippes. Thule Caravan cykelholder har lås-bar platform, der forhindre, at cyklen flytter sig under transporten. Farverne er holdt i aluminium og sort.

Fiamma cykelholder

Fiamma har hovedkontor og fabrik i Gallarate, Cardano al Campo, ca. 40 km nord fra Milano i Italien og Fiamma producer tre typer af frontmonteret cykelholdere til montering på campingvognens chassis. De to cCykelholdere XL A Pro og XL A Pro 200 kan begge vippes fremover og giver adgang til gaskasse eller lagerrum på din campingvogn også selvom cyklerne stadig er fastspændt til cykelholderen. Med noget billige Carry-Bike Caravan XL A er det nødvendigt at tage cyklerne af først. Specielt er Carry-Bike Caravan XL A Pro 200 fremstillet med den ene skinne i to stykker, hvilket giver maksimal mulighed for vippe cykleholderen helt ned forover, så du har lettere ved at komme til opbevaringsrummet. Alle Carry-Bike cykelholder fra Fiamma har ’Rail Quick’ skinne med ’Quick Safe’ stropper, der holder dine cykler godt og sikkert på plads. Vælg mellem farverne rød eller blå.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation