Hjem >> Campingtilbehør >> Cykelholder

Cykelholder

Læs mere om Thule og Fiamma cykelholder her 

En cykelholder eller cykelstativ giver dig den absolutte frihed, med mulighed for transport af cykler og dermed udflugter på cykel, hvornår du ønsker det!

THULE BIKE CARRIERS

Thule blev etableret i Sverige i 1942 og lige siden har virksomheden haft en passion for at hjælpe aktive familier, campister og udendørs entusiaster, der vil leve livet. Thule hjælper dig kort sagt med, at transportere noget du holder af – sikkert, nemt og med stil. Som Thule teamet selv udtrykker det: ”Uanset hvad der er din passion og uanset udøvelse. Uanset hvor du skal hen og hvad du medbringer. Med Thule, er du fri til at leve et aktivt liv til fulde”. Thule er dermed din garanti for innovative løsninger og design, der er med til at skubbe til grænserne – om det er udstyr til ski, surfbræt eller som i dette tilfælde cykelholder til autocamper, campingvogn, kassevogn, minibus, bus, campingbus eller firehjulstrækker. Svenske Thule har en lang række af patenter og løsninger gemt i deres produkter, der sammen med tests og afprøvninger lever op til alle forskrifter rundt om i verden. Thule Group er Baseret i Malmø, Sverige og har over 3.000 medarbejdere på mere end 50 produktions- og salgssteder over hele verden.

FIAMMA CARRY-BIKE

Italienske Fiamma har mere end 40 cykelholdere i deres program, hvor der er Carry-Bike cykelholdere til autocamper, campingvogn, kassevogn, minibus, bus, campingbus og firehjulstrækker. Hos Campingsalg.dk udgør vareudvalget de mest almindelige Fiamma Carry-Bike cykelholdere på det danske marked. Vi har derfor ikke alle 40 modeller i webshoppen, men har du et specielt ønske, vil den naturligvis kunne bestilles efter aftale. Fiamma udfører kvalitetstest på alle deres produkter før de forlader fabrikken og har sikret sig, at alle internationale sikkerhedsregler er overholdt på deres cykelholdere. Selve materialet til cykelholderne er udført i el-oxideret aluminium og de hermed forstærkede rør, giver en god beskyttelse mod vind og vejr samt langvarig holdbarhed. Skruer, møtrikker og splitter er af rustfri stål.

Alle Carry-Bike cykelholder fra Fiamma har ’Rail Quick’ skinne med ’Quick Safe’ stropper, der holder dine cykler godt og sikkert på plads. Desuden er alle cykelholdere også udstyret med ’Bull Shock-Absorber’, der forhindre slag og skader på både køretøj og cykler under kørslen. Farverne blå, rød og sort går igen ved alle Carry-Bike cykelholder. Det betyder at du altid vil kunne få en cykelholder, der matcher farverne på din autocamper elle campingvogn. Fiamma har hovedkontor og fabrik i Gallarate, Cardano al Campo, ca. 40 km nord fra Milano i Italien. 

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation