Hjem >> Campingtilbehør >> Cykel - Foldecykel

Cykel - Foldecykel

Læs mere om foldecykler - Cykel

Køb dine foldecykel online hos Campingsalg.dk. Hvis du elsker følelsen af frihed og suset som du får på en cykel, men stadig gerne vil have fleksibiliteten du får fra en cykel, der nemt kan foldes sammen og opbevares, er det her du skal lede.

Når man er afsted på camping, det være sig i telt, i campingvogn, campingbus eller andet, er det for mange vigtigt ikke at være bundet af at skulle være på samme sted hele tiden. Og er vejret dejligt, så vil man måske gerne undgå at skulle tage bil, bus eller andet. Her kan en cykel være rigtig dejlig at have ved hånden. Men denne fylder samtidig rigtig meget og er i mange tilfælde ikke særlig praktisk at have med på campingturen. Det er her en foldecykel virkelig kommer til sin ret.

Denne type cykel kan, som navet antyder, foldes sammen, så den fylder kun halvdelen. Dernæst har de fleste foldecykler normalt nogle noget mindre dæk, som gør at cyklen igen ikke fylder ret meget. Hører man til typen som gerne vil have lidt hjælp til cykel turen - f.eks. hvis man er i et område med lange strækninger eller blæst, eller måske der er mange bakker, så er det også muligt at købe en elektronisk fyldecykel. Men denne kan man køre op til 50 km på én opladning.

Du kan finde foldecykler fra mærkerne Dahon og Prophete, som laver gode, stabile cykler, som er som skabte til campinglivet uanset alder og køn. Det er cykler, som alle kan bruge, og som alle vil kunne få rigtig stor glæde af på ferien. Vi har et bredt udvalg, så du både kan finde en foldecykel til den rigtige pris og i den rigtige størrelse.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation