Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> Wecamp campingspejle

Wecamp campingspejle

Læs mere om WeCamp campingspejle

WECAMP CAMPINGSPEJLE

WeCamp campingspejle er et billigt alternativ til spejle som Milenco, EMUK, Brunsgaard og Oppi. Som forhandler af Wecamp campingspejle anser vi mærket som værende et prisbilligt og godt alternativ til de dyrere spejle. Wecamp campingspejle er simple og meget lette at sætte på bilens eksisterende spejle.

Wecamp har to typer af spejlsæt. Jockey og Viper er to forskellige campingspejle, som tjener samme formål, men har hver deres længde. Et kort campingspejl og et ekstra langt - XL campingspejl. Jockey sidespejle har den fordel at de passer til næsten alle bil modeller og hvis du køber et Jockey campingspejl får du et godt standart produkt, som du kan få glæde af i flere år.

Viber er et universal spejlsæt som passer til stort set alle bil modeller. Sidespejl Viper og Jockey er lette at påmontere og kræver ikke ekstra udstyr. Har du brug for reservedele fra WeCamp kan du med fordel finde dem hos Campingudsalg.dk. Jockey stropper, fingerskruger, vinkelmøtrik og forlængerarm finder du i sortimentet. Kan du ikke finde lige præcis den reservedel du står og mangler er du velkommen til at kontakte os, så bestiller vi gerne reservedelen hjem til dig.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation