Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> Oppi campingspejle >> Oppi spejlarme til Fiat

Oppi spejlarme til Fiat

  • 679,00 DKK
  • 629,00 DKK
  • 7%
  • Leveringstid 2-5 hverdage på 80% af sortimentet
  • Returret 30 dages returret på alle varer
  • Sikkerhed Alle data er krypteret via SSL
Brand: 
Produktbeskrivelse: 

De perfekte ekstra spejlarme til Fiat

    Obs-Obs :  Spejlene skal tilkøbes. 

Monter spejlarmen på ydersiden af din Fiat's eksisterende spejle.

Spejlarmen til Fiat er fremstillet af massivt aluminium, med en diameter på 12 mm. Den er anodiseret for at give en korrosionsbeskyttende overfladebehandling. Alle kontaktpunkter fra spejlarmen, på din Fiat, til de eksisterende spejle er beskyttet af blød PVC.

Som standart er Oppi spejlarmen fremstillet til brug ved kørsel med campingvogne på en bredde op til 240 cm. Ved kørsel med bredere campingvogne har Oppi, til en hel del bilmodeller, fremstillet en ekstra lang spejlarm. 

Hvilke spejle skal jeg vælge til min Fiat?
Plant spejl De plane spejle giver føreren af bilen mulighed for at få gengivet trafikken bagfra, med det reelle billede 1:1 og uden vrangforestillinger. Ulempen er, at vibrationer fra bilen og vindpåvirkning også let gengives i ens spejle, hvorved det i nogle tilfælde kan syntes rystet eller sløret for føreren af bilen.

Konvekst spejl De konvekse spejle har den væsentlige fordel, at det giver meget mere udsyn bagud. Ulempen er at det kan være vanskeligt at bedømme bagfrakommende bilers hastighed, samt at proportionerne i ens spejle bliver forvrænget. Begge dele er dog et spørgsmål om tilvænning.

Oppi Caravan spejle anbefaler, at du både har et plan og konveks spejl til din Fiat.

Til førersiden et plant spejl (Da det ikke giver synsbedrag, hvorved du nemmere kan vurdere hastighed og den bageste trafik korrekt).

I passagersiden et konvekst spejl (Da spejlbilledet er ikke reelt, men meget mere synlighed i forbindelse med overhalinger og manøvrering med køretøjet).

Tekniske detaljer omkring spejlarme til Audi

Vægt: ca. 200 gram

Længde: ca 350 mm

Spejl størrelse: 115 x 180 mm

 

 

 

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation