Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> Oppi campingspejle

Oppi campingspejle

Læs mere om Oppi campingspejle

OPPI CAMPINGSPEJLE

Oppi spejle er et populært valg af campingspejle. Mange forbrugere synes godt om Oppi camping sidespejle fordi udvalget af camping spejle er så stort i netop Oppis sortiment. Et Oppi spejl passer til langt de fleste bil typer og bil modeller.

Som forhandler af Oppi campingspejle har vi lavet en nem guide, som hjælper dig med at finde de helt rigtige campingspejle til din bil. Naviger let rundt i guiden og find hurtigt de campingspejle som passer til dit behov. Et Oppi campingspejl monteres nemt på de eksisterende sidespejle med fingerskruen. Efter du har monteret campingspejlet sætter du dig ind i bilen, ruller vinduet ned og justerer spejlet.

Så er du klar til afgang.

Spejlholderen er fremstillet af massivt aluminium med en diameter på 12 mm. Materialets overflade er anodiseret. Alle kontaktpunkter som rør de eksisterende spejle er beskyttet af blød PVC. Alle dele er monteret fast sammen så ingen dele kan løsrive sig under kørslen. Fingerskruen har en funktion der garanterer problemfri stramning af holderen.

Tip: Oppi anbefaler at du vælger et plant glas i førersiden, da det giver et korrekt skøn over trafikken bagved. Brug et konveks glas (buet) i passagersiden. Det konvekse glas giver mere synlighed, når du overhaler i trafikken.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation