Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> Milenco campingspejle

Milenco campingspejle

Læs mere om Milenco campingspejle

MILENCO CAMPINGSPEJLE

I mere end et årti har Milenco været markedsleder på det internationale marked for campingspejle. Milenco Aero campingspejl så dagens lyst i 2007 og har siden været et af de mest brugte og anerkendte campingspejle.

For at holde Milenco Aero campingspejl i spidsen af markedet er spejlet blevet opdateret og forbedret hvert år. Milenco Aero campingspejl er designet sådan at føreren af bilen oplever en særdeles god og vibrationsfri udsigt bag om bilen og campingvognen.

Milenco Aero er i overensstemmelse med de nyeste internationale regler, og spejlene overstiger lovmæssige krav i alle EU-lande. Milenco campingspejle kan derfor bruges i hele Europa. Milenco campingspejle er kendt for den høje kvalitet og de stærke materialer som spejlet og spejlarmen er lavet af. Spejlets skruer er af rustfrit stål og messing, der aldrig korroderer. Spejlglasset er fremstillet af krom sikkerhedsglas, som har en ekstremt lang levetid og som ikke misfarves efter et par år.

Det unikke og nye fastspændingssystem (patented plus international patents pending) tilbyder et fremragende og alsidigt system, som er udviklet til at passe alle nuværende (post 1995-2011) biler, 4x4 s og varevogne.

Dette system bruger fingerskruer på vippe-aksen, som gør det muligt for klemmerne at "forme sig" til konturerne af de køretøjer som spejlet sættes på. E n anden nyskabelse ved Milenco designet er det opdaterede ”Griber system”.

Systemet sikrer at spejlet sidder godt fast på bilen og derved undgår du rystelser under kørslen. Et Milenco campingspejl er nemt at påsætte så du hurtigt kan komme afsted på ferie.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation