Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> EMUK campingspejle

EMUK campingspejle

Læs mere om EMUK spejlsæt her >>

EMUK CAMPINGSPEJLE

EMUK camping spejle kan købes som et universel produkt eller som skræddersyet til for eksempel til VW Passat, Tiguan, Touran og Caddy der alle har specielle sidespejle. Tilsvarende er der biler fra BMW, Mercedes og Opel modeller også med særlige sidespejle. Bilmærker som Citroen og Peugeot er også repræsenteret i EMUK programmet.

Det specielle design af spejlarmen og den fastgørelse giver meget begrænsede vibrationer fra bilens transmission eller vindpåvirkning. Føreren får et super spejlbillede af situationen ved siden af og bag hans køretøj. Den specielle udformning af spejlglasset, med en mindre forvrængning, er for at afhjælpe den frygtede blinde vinkel lige bag og ved siden af bilen og campingvognen.

En universal pasform på EMUK campingspejlet gør, at spejlsættet passer til næsten alle bilmodeller med elektrisk justerbare sidespejle. Kræver en afstand på ca. 8 mm mellem spejlhus og glas.

Spejlsættet monteres med to fingerskruger uden brug af værktøj. Spejlhovedet er elegant med aerodynamisk plasthus. Komplet sæt med beslag til højre og venstre side samt 2 spejle og installations anvisning.

Campingspejl sættet kan forlænges så de passer på en 2,40 meter lang campingvogn. På campingvogne, med en bredde på 2,50 meter, anbefales det at montere et originalt forlængerstykke i forbindelse med spejlsættet, for at give et bedre udsyn i bilens spejle. Har du en anden bilmodel end du kan finde her i webshoppen, bedes du kontakte os direkte på telefon 58 52 30 30 eller mail info@campingsalg.dk

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation