Hjem >> Campingtilbehør >> Campingspejle >> Brunsgaard campingspejle

Brunsgaard campingspejle

Læs mere om Brunsgaard

BRUNSGAARD CARAVAN SPEJL

Brunsgaard, der er en dansk virksomhed, har siden 2004 har solgt caravan tilbehør. Gennem tiden har Brunsgaard ændret sig fra at være en grossist virksomhed, til i dag selv at producere campingspejle. Firmaet har i dag stor fokus på udvikling af campingspejle og med den innovative tankegang udvikler og fremstiller firmaet hele tiden nye lovpligtige campingspejle.

Campingspejlene har siden 2009 været en stor og succesrig del af Brunsgaards produktprogram. Virksomheden producerer i dag to innovative spejlsystemer med fokus på lav vægt og et let design. De to spejltyper er 2 Punkts campingspejle og 4 Punkts campingspejle. Brunsgaard 2 Punkts campingspejle er universal campingspejle, som passer til næsten alle biler. Brunsgaards 2 punktcampingspejle har en utrolig lav vægt og en god evne til at minimere vibrationer fra bilen. 2 punkts spejlet er enkelt og hurtigt at montere og armen indstilles kun én gang til spejlhusets form. Campingspejlene har Dansk CNC fremstillet aluminiums-arme og en gummibelagt trykdel, som skåner bilens lak.

Derudover har camping spejlene et aerodynamisk spejlhoved med splintfri glas. Brunsgaard 2 Punkts campingspejle er velegnet for caravans op til 2,5 m bred. Brunsgaard 4 Punkts campingspejle er et velkendt og gennemtestet universal camping sidespejl. Over 20.000 Brunsgaard 4 Punkts campingspejle-sæt er solgt i Danmark. Campingspejle monteret på 4 punkter giver en særlig god og stabil fastgørelse. Spejlarmen i sådan et sæt findes i to standard-størrelser, hvilket passer til de fleste biler.

En anden god detalje ved Brunsgaard 4 Punkts universal spejl er, at de ikke forhindrer føreren i at bruge bilens spejlglas. 4 Punkts campingspejlene er velegnet til campingvogne op til 2,5 m brede.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation