Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Taburet - klapstol

Taburet - klapstol

Læs mere om taburet – klapstol – skammel

Taburet – klapstol – klaptaburet – skammel – fodstøtte (...kært barn har mange navne!)

Den sammenklappelige taburet, har været en del uundværlig deltager på enhver campingtur siden campingens barndom og er det stadig.
Den er let, praktisk og solid – skamlen er meget let at have med alle vegne. Ikke alene på camping, festival og teltferie, men også ved stranden, sommerhuset eller til picnic koncerten i din hjembys park. Alle skamler eller taburetter er lavet i solide og slidstærke materialer i både stel- og siddedelen. Desuden kan du få en taburet, der passer i farven til dit telt eller fortelt.
Nogle bruger skamlen som fodstøtte til deres campingstol, men til taburetten kan du også tilkøbe en mindre bordplade og vupti - så har du straks et ekstra bord fx ved stranden eller når du nyder solen i haven. Betræk, farve og stel varierer fra de forskellige producenter og vi har derfor et udvalg af skamler og taburetter fra CampForever, Wecamp, Westfield, Crespo, Brunner, m. fl.
En klaptaburet benyttes ikke kun af campister med også af vandrere, friluftsmennesker, lystfiskere og jægere. Når man har brug for at hvile sine ben, klapper man hurtigt og let taburetten op og sætter sig ned, den tid der nu er nødvendig, og så kan man frisk og udhvilet gå videre. Er du spejder eller vil du blot nyde naturen på tætteste hold vil du også hurtig få stor glæde af en taburet. Til backpacker, hike og trekking har Robens udviklet en lille trefod taburet. Den er utrolig stærk, fylder intet og fremstillet af titanium, som du sagtens kan have med på siden af rygsækken.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation