Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Instruktørstole

Instruktørstole

Læs mere om instruktørstole til camping og hyggelig samvær

Instruktørstol - til teltferie, camping, fest og hygge i haven

Alfred Hitchock brugte den og Susanne Bier bruger den. Uden vi skal drage nogen form for sammenligning mellem de to personligheder, vil vi blot fastslå, at instruktørstolen ikke er en opfindelse af nyere dato. Instruktørstolen er formentlig ligeså gammel som de allerførste film og da filmen så dagens lys – fik instruktørstolen sin naturlige berettigelse.
Stolen har naturligvis gennemgået en udvikling som alt andet, men den lette og praktiske funktionalitet har instruktørstolen bevaret. Stolen er nem, at transporterer fra sted til sted, er let at sætte sig i og komme op af igen.
Til nogle instruktørstole er tilknyttet en lille bordplade fx fra Wecamp og Brunner, hvor du kan have en kop kaffe eller andet stående når hyggen er sammen med gode venner og familie.
Fælles for CampForever, Wecamp, Isabella, Outwell, Brunner og mange flere producenter er, at en instruktørstol kan være lavet forskellige materialer, kvaliteter, styrke og i forskellige farver. Det har gjort instruktørstolen utrolig populær ikke mindst blandt campister og familier på teltferie.
Mange anvender også stolen som supplement til de øvrige campingmøbler, eksempelvis til børn eller uventede gæster.
Lafuma Orson instruktørstol serie, er fremragende og en meget komfortabel stol til terrasse, private haver, selv bar og restauranter eller for hjemmets spisestue indrettet med stil. Sommerhusejere, folk med altan, kolonihavehus eller blot en terrasse i haven, er også købere og bruger af instruktørstole foruden naturelskere som fugleinteresserede, som jæger eller lystfisker. En instruktørstol er komfortabel og kan stuves væk i et snuptag!
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation