Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Hynder og tilbehør

Hynder og tilbehør

Læs mere om hynder til campingstole og tilbehør

Hynder til campingstole

Sortimentet af hynder spænder vidt idet stort set alle brands indenfor campingmøbler som for eksempel Westfield, Brunner, Crespo, Outwell, Wecamp, m.fl. også kan levere hynder til campingstole. De fleste producenter af campingstole har modeller, hvor betrækket og polster også udgør hynden på stolen og en ekstra hynde derfor ikke er en nødvendighed.
Langt de fleste campingstole er kun udstyret med et betræk og til disse stole vil det være meget relevant, at anskaffe sig hynder for at opnå en blød og komfortabel stol. Wecamp, Isabella og Lafuma har både stole med polster og betræk, men tilbyder samtidig et udvalg af lækre hynder til campingferien. Vores sortiment af sædehynder passer til de fleste havemøbler, campingstole og positionsstole med høj ryg. De lette hynder fra Wecamp passer til stole med fastmonteret nakkepude bl.a. Nova og Futuna-modellerne, foruden Isabella’s Comfort Chair. Med denne hynde kan du lade nakkestøtten sidde på stolen, da hynden bindes fast til stolen. De kraftige polstrede stolehynder er velegnede til en lang række af campingstole og havestole.
Valget vil derfor være helt individuelt med hensyn til stole med høj eller lav ryg, farver og design.
Hynde stoffer
Til campinghynder anvendes hovedsagelig tre typer stof til hyndebetræk:
  • Bomuld/polyester
  • Frotte
  • Microfiber
Hynder af bomuld og polyester
Hynderne fås i en række udgaver eksempelvis kanalsyet, ergonomisk og faconsyet eller hvor en nakkepude også er en del af hynden. En kanalsyet hynde, hvor kanalerne går på tværs kan let rulles sammen og fylder derfor mindre end andre hynder, der blot kan foldes sammen i overgangen mellem sæde og ryg. Blandingsforholdet mellem bomuld og polyester i stoffet kan også varierer meget, lige fra 50/50 til 90/10 eller omvendt. For at får hynden til at sidde godt på stolen er de udstyret med bindebånd, elastik strop og/eller æselører.
Hynder af frotte
På ferien kan solcreme og havvand eller klorvand misfarve campingstolens hynde eller betræk og derfor vil du med stor fordel kunne anvende en hynde af frotte. Frottehynden bliver på stolen i modsætning til et håndklæde, der har det med at glide rundt i stolen og ikke yde tilstrækkelig beskyttelse. En frottehynde er derfor ideelt til brug ved stranden eller i teltet i sommervarmen og består af 100 % bomuld.
Hynder af Microfiber
En mikrofiberhynde er kendetegnet ved at være kraftig og komfortabel med aftageligt og vaskebart betræk. Micrifiber hynder passer i alle campingstole med høj ryg. Hynden sidder rigtig godt på campingstolen, da den er foldet om nakkestøtten for oven og derfor ikke skrider ned, når man sætter sig. Hynden har også en fold i bunden, så man får en blød og lækker afslutning på sædet. Alt i alt er det en fantastisk god hynde med godt polster, som giver rigtig god siddekomfort.
El-opvarmet hynder
Vi kan desuden tilbyde hynder med varme til ryg og sæde. Hynden opvarmes til ca. 40 grader og kan med stor fordel benyttes på lidt kolde aftener på campingpladsen eller hjemme på terrassen, hvor man ønsker af forlænge sommeraftnerne. Passer til højryggede fritidsmøbler.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation