Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Foldeskab - campingskab

Foldeskab - campingskab

Læs mere om foldeskab, campingskab og opbevaringsskab

Foldeskab – campingskab – opbevaringsskab

Et campingskab er næsten uundværligt på teltferien med familien eller campingturen, hvor der er brug for at holde styr på tingene i forteltet det gælder både fastliggere og rejsende campister. Som telt campist kan du med et eller flere opbevaringsskabe kan du nemt opbevare konserveres og tørvarer så som kaffe og havregryn i skabet.

Desuden vil du kunne få plads til tallerkner, bestik, skåle, osv. Har du samtidig anskaffet dig et foldbart køkkenbord, kan maden tilberedes i fuld ståhøjde, hvor gasblus m.m. står godt placeret. I foldeskabet kan du opbevare gryder, potter og pander. Et campingskab er let at transportere, hurtigt at slå op og løser en masse praktiske problemer i forhold til at holde orden på en hvilken som helst tur. Det er let at slå sammen og pakke væk igen. Foldeskabe er ikke kun en praktisk foreteelse, men et campingskab kan også benyttes som et supplement i hjemmet, der er en nem måde at løse eventuelle pladsproblemer. Desuden kan foldeskabe anvendes i sommerhuse, kolonihavehuse m.m.

Eksempler på foldeskabe

Opbevaringsskabene fra Outwell, Wecamp, Brunner, Westfield og Isabella finders i små, mellemstore og store størrelser. Westfield har fremstillet et system af skabe, der gør at skabsmodulerne kan klikkes sammen til større enheder. Et trekantet hjørneskab findes også som campingmøbel, hvis enestående fordel er, at det optager mindst mulig plads samtidig med, at det er meget rummeligt. Firmaer som Outwell og Isabella har gjort mere for deres design, hvor campingskabet er afstemt i farverne til henholdsvis deres telte og fortelte. Foldeskabe fra Brunner og Westfield udstråler lidt luksus, hvor der er kræset for detaljen og betrækket.

Tekniske løsninger på foldeskabe

Der findes en række løsninger på den tekniske opbygning af foldeskabene. Fx Wecamp ’Snap’ har en smart foldemetode som lukker skabet sammen som en kuffert. Campingskabe fra Outwell har aluminiumsstel, et stærkt betræk af polyester og aluminiumsbordplade, der kan rulles på samme måde som et lamelbord. Opbevaringsskabet fra Crespo er meget elegant og de har udviklet en ny foldemetode, der gør at skabet er meget let at håndterer og stille op. Skabet er stabilt og fremstillet med justerbare ben og her er der masser af plads til opbevaring.

.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation