Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Drømmeseng - feltseng

Drømmeseng - feltseng

Læs mere om campingseng, drømmeseng eller feltseng

Campingsenge – drømmeseng eller feltseng – hvad er forskellen?

Drømmeseng
Drømmeseng eller solseng, som de også kaldes, anvendes ofte som liggestol eller solbriks ved stranden. Men en drømmeseng er også idel som ekstraseng på campingferien når der kommer uventede overnattende gæster. I hjemmet er drømmesengen også en god løsning med samme formål som ved camping. Drømmesengen er beregnet til at opnå en ekstra komfort og en drømmeseng kan efter brug let slås sammen og gemmes væk i campingvognens magasin eller hjemme i et opbevaringsrum.
Feltseng
En feltseng eller foldeseng, er udviklet til at sove på ved teltferie eller som ekstraseng på camping. Feltsengen er forholdsvis smal, men kan fås i forskellige bredder og der er også forskel på, hvor meget vægt en feltseng kan klare. Begge dele skal du have i tankerne når du vælger feltseng. Tager du på kør-selv-ferie og lejer et telt på en campingplads i fx Sydfrankrig, vil sengene ofte udgøres af feltsenge, der er ganske behagelige at ligge på idet den minder meget om en almindelig sengs madras.
De fleste producenter af campingmøbler som Westfield, Brunner, Crespo, Lafuma, Isabella, m.fl., har drømmesenge i deres program. Der er mange løsninger og forskelle på kvaliteten samt de tekniske løsninger og muligheder for af folde drømmesengen sammen. Nogle modeller af drømmesenge har endvidere en praktisk solskærm, så den kan anvendes på en solbeskinnet strand. Outwell, der er en stor dansk teltproducent, har en del feltsenge i deres program og det er naturligvis fordi det er langt den behageligste måde at ligge på og tilbringe natten.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation