Hjem >> Campingtilbehør >> Campingmøbler >> Børnestole - højstol

Børnestole - højstol

Læs mere om campingmøbler til børn

Børnecampingmøbler – campingmøbler til børn – foldbar højstol – klapstol

Børn elsker campingferie, så selvfølgelig er der også børnecampingmøbler, tag derfor et nærmere kig på vores udvalg af børnemøbler til camping. Campingstole til ferien er kun med til at gøre ferien eller weekendturen endnu mere behagelig for både børn og voksne. Både klapstole og foldestole kan hurtig sættes op være klar til børnenes leg når I er fremme på campingpladsen. Stolene er ofte meget prisbillige og alligevel komfortable og stærke nok til børn. Dine børn kan også bruge og have glæde af campingstolene udendørs i haven på varme sommerdage. De er lette, foldbar og kan pakkes i bilen på dage, hvor turen går ud til stranden eller til parken for en picnic. Perfekt til både camping, men også velegnet til indendørs brug. Vi har et sjovt udvalg af campingstole til børn i forskellige farver, designs og størrelser. Specielt kan vi fremhæve produkter fra Outwell, og deres butterfly og badboy serie.

Højstol til børn til camping, fritid, sommerhus og haven

Ved bordet, når familien skal spise, er den foldbar høje stol yderst praktisk at have med, hvad enten det nu er ferie i campingvogn, autocamper eller telt og hvorfor ikke, bruge højstolen når i tager på familiebesøg eller på restaurant. Højstolen er konstrueret efter europæiske forskrifter og normer, er stabil og tilpasset børn således, at barnet altid vil føle sig komfortabel, når de er med på campingpladsen og der skal spises, tegnes, leges eller hygges. Det er vigtigt, at højstolen giver støtte til barnets ryg og fødder og samtidig har stor dekorativ kvalitet. Højstolen må samtidig meget gerne være flot og passe ind i campingvognens, teltes eller hjemmets indretningsstil. Den foldbare højstol er det perfekte babyudstyr, når plads bliver en afgørende faktor i bilen, campingvognen eller sommerhuset.
Hos Campingsalg.dk har vi et udvalg af camping højstole i forskellige prisklasser, så du altid kan finde den stol der passer til dig og dit barn. Vi har højstole fra Westfield 4kidz, WeCamp Papua og Bel-Sol. Visse højstole kan fås med bordplade, parasol og opbevaringstaske. Velegnet til børn fra 6 måneder til 3 år.
.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation